Hayalvemasal00 Yardim edin kizlarrrrr. 27 haftaligim mide eksimesi yanmasi bitirdi beni. Sırf biraz once bi mandalina yedim diye basima neler geldi. Ölüyorum resmen ne yapiyim😣😣
umranozby Hayalvemasal00 bende şimdi kalktım şurup içtim yanma için geçen hafta istedim doktordan yazdı bolca su için diyorlar
Meryem34 Hayalvemasal00 benimde ayni yandı az önce cips gördüm dayanamadım yedim yaktı kavurdu beni ilaç vermişti doktor migde yanması icin onu içtim geçmedi soguk süt içtim bide iyi geldi
Semesu Rennie ya da gaviscon kullanabilirsin. 30 haftaligim ve son 1 aydir asiri yanma yasiyordum, doktorum kurtardi sagolsun. Geceleri uyuyamiyordum ben de
Semesu Hayalvemasal00 bana baya iyi geldi hatta 2. Sisemi edindim. Yataga girince agzima salya gibi aci aci sular geliyod yanmanin etkisiyle, kurtardi. Cantamda da rennie bulunduruyorum.
Miranalibozkurt Hayalvemasal00 gavıscon iyi gelmedi etsıkı olmadı pek en son lansor verdi doktor iki uç gün idare edıyo beni herşey yıyebılıyorum .
Sibelle Gizem51 gaviscok iyi qeliyo bende ramazan ilk 3 icime denk qelmisti ve mide yanmam cok oluyodu onu icerek rahat rahat orucumu tuttum midem yanmadan
Hayalvemasal00 Meryem34 soguk sut iyi geliyormu canim. Gaz yapiyor diye biliyorum. Bende iciyorum kac gundur soguk soguk hemde.
MrvBrlk Hayalvemasal00 şuan yanmadan uyuyamadiğim icin tel elimde. Yatakta oturuyorum resmen 😑 son 4.5 saattir 3.4 kasik gaviscon içtim bana mısın demiyor. Badem yedim havuç yedim iyi gelir diyorlar yok yok yok 😢
Ela12 MrvBrlk en iyisi nexium mide koruyucu 36 haftalığım vallahi 20 haftalıkkenden başladım o kadar rahatımki ne yersen ye etkilemiyor sabah aç karna bi ilaç tamam🤗 allah yardımcımız olsun
Bayanminyon07 Bnde çok kötüydm elma yedim soda içtim geçmedi en son mecbur rennie tablet çiğnedim biraz iyiyim şimdi çok şükür 😑
DenisBulut KEFİR icin arkadaslar bende cok cektim ama bi gun esim getirdi bi deneyeyim diye o gun bu gundur kii rahat oturuyor rahat uyuyorum KEFIR...
nisanisa Hayalvemasal00 bana da çok oluyo ya bugün uzanırken boğazıma geldi midemdekiler boğulucak gibi oldum resmen sade soda içiyorum geçiriyo hemen ya da sıcak süt iyi gelir
Hayalvemasal00 nisanisa bende ayni o durumdayim kac gundur. Gecede atistiriyorum biseyler oda beni maf ediyor
SedanurAydnAta nisanisa senin yine boğazından geliyor geçen benim burnumdan geldi yok böyle bişey 🤢🤢 ne yapalım yavrularımız için 🍀
YagizAsyaMom Hayalvemasal00 ahh bacım ah seni iyi anlarım içimden alev topu çıkacak yada boğazım ateşten eriyecek gibi yanıyor en iyi gelen süt yudum yudum içince fayda ediyor birden kafaya dilersen etkisi kalmıyor
Hayalvemasal00 YagizAsyaMom valla bacım sutte iciyorum gaviskonda iciyorum yaninca yaniyor ne yapalim. Kiz bebeklerdemi boyle oluyor acaba erkek anneleri ne durumda?