nagihanbirol26 Doktor bana 5 gün sabah akşam klomen kullan ve adetinin 14 günü gel yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi kullanalım dedi. Yumurtlama günümden önce ilişkiye başlamam gerekiyor mu siz nasıl yaptınız bu süreçte
Melike0671 nagihanbirol26 merhaba canm ben adet bitti 1+1 bazen 2+1 yaptım sonra iğne vurulunca zaten saat veriyolar ona göre ama ben yine diğer adete kadar devam ettim 2+1 e
Yerfistiklarininannesi nagihanbirol26 valla bende dort bes ay kullandim hic bi ise yaramadı esimin amcasi kadindogum ona göründüm dedim klomem kullaniyorum yavrum o tarih oldu dedi f ile başlayan bi ilaç verdi ben gurbetteydim ona gidemedim baska drla deva ettik ikinci kullanisimda hamilelik oldu genelde artık klomen vermiyorlar
Prensesmelek nagihanbirol26 klomen bende 3 ay kullandm ıse yaramadı malesf ama femara ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda tuttu🙏
nagihanbirol26 Yerfistiklarininannesi ya bende dün başladım daha tüplerimde tukanıklık varmış az ama inşallah bende işe yarar
Yerfistiklarininannesi Bebegim0101 ilaçti kanser hastalarininda kullandığı bi ilaçti uc sene once 100tlydi
Prensesmelek nagihanbirol26 bana 36 saat sonrq fln demedi doktorum iğne vuruldugum gunde dahıl hergun ilişki önermisti😊
Eminecak nagihanbirol26 yani spermlerin birikmesi acisindan degildir diye düşünüyorum. Bir kaç gün öncesinden ilişki olmazsa daha iyi olur.
Yerfistiklarininannesi nagihanbirol26 rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inşallah ise yarar olmadi dedigimi kullanmak için dr sorun