Rapunzel21 ben de normal doğum istiyorum,amma kayınvalidem diyor ki kıyamam sana sezeryanla olsun bitsin,kızıma söylüyorum ki , başını öne eğ de öyle düz gel😂 korkuyorum amma normal yaparım Sanki ve ilk hamiləlik ❤️😊
Meri3220 Rapunzel21 sezaryen doğum yapan biri olarak söylüyorum elimde olsa normal doğum yapardım evet sancısı sıkıntılı dayanılmaz da olabilir ama doğduktan sonra da kuş gibi oluyormuş insan ve kaldığın yerden devam ediyorsun hayatına bebeğine kolay bakıyorsun afaki durumlar hariç ama sezaryen de öyle değil asıl sıkıntı doğumdan sonra başlıyor ve en çok bebeğin sana ihtiyacı olduğu zaman en az 1 haftaya bir ihtimal toparlanıyor insan imkanı olan normal yapsın
Esrakse Rapunzel21 benim kaynanam da tam tersi normal olsun istiyor. Doktor Kordon dolanması var sezaryen de olabilir dedi. Kaynanam da kordonla doğan bebekler var falan diyor, bu konuda bunaltıyor biraz
Merve201119 Rapunzel21 bebek nasıl gelmek isterse bence kararı kayinvalidene değil bebeğine birak🥰ben ilkini sezeryan olmuştum normal doğumdan korkmuştum psikolojim kaldircak durumda değildi sonrası mecbur sezeryan oldu şimdi içimde ukte kaldı keşke normal yapaydim diyorum nasip boyleymis
Rapunzel21 tazebiranne_hg04 bizim zamanımızda sezeryan yoktu😂benden sormadılar ki nasıl gelmek istiyorsun 😀 Sağ Salim kavusalim inşallah ❤️
Rapunzel21 Meri3220 teşekkürler ❤️ içimde bir deli hiss var da😂 yaparım Sanki,cahil cesareti ilk olduğu için, kızımla da konuşuyorum onu da öyle alıştırma yapıyorum ki yolunu şaşırmasin😅
tazebiranne_hg04 Rapunzel21 Öyle tabi ama bu yüzden doğum esnasında ölen bebekler de çokmuş bence zorunlu olmadıkça sezeryan tercih edilmemeli tabi annenin kendi kararı yinede ☺️
Bet7408 Rapunzel21 inşallah canım benim canım aşırı tatlı doğumada az kaldı ama hileyse sezeryan daha korkunç geliyor sana normal bi tık iyi ben epiduralli normal doğum istiyorum zaten doktorumlada konuştum 🥰öyle deneyebilirsin
Meri3220 Rapunzel21 kesinlikle öyle asıl önemli olan bebek nasıl gelmek isterse öyle gelecek Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepinize 🤗
Rapunzel21 Bet7408 epiduralli ne demekki? Kusura bakma da canım türk değilim ondan iyi bilmiyorum bazı kelimeleri
06melikegizem Esrakse vallaha o kayanana söyle Otursun kendi doğursun normal bende 25 haftalik geleyim ve bende ankara da özel hastaneye gdiyorum girumcem ve kaynanam normal dedi bende onalra deidm ki o kadar normal istersiniz oturun siz doğuran evet normal belki iyi olabilir ama kimse k b orda ameliyata ben girecemmm
Rapunzel21 Esrakse Allah yardımcımiz olsun,hamile olanda neden herkes üzerine düşer de anlam veremiyorum,bir rahatt ya Sağ salim kavusalim inşallah ☺️☺️🥰
tazebiranne_hg04 Mucizemiizz köyde yaşayan doğum yapan bebeğini kaybeden teyzelere ninelere denk gelmediniz mi? Bebek makat geliş geliyor mesela farkedemiyorlar benim anneannemde çocuğunun suyu bitmiş bebek hala gelmemiş hastaneye zor yetiştirmişler köyde( normalde köyde ebe diye kadınlar doğum yaptırıyormuş evin içinde)
Mucizemiizz tazebiranne_hg04 Heh eski zamandan bahsettiniz anladim ben simdiki zamandan bahsediyosunuz sandim
Esrakse 06melikegizem aman ağzı olan konuşuyor işte. Ben öyle dedi diye istediğini yapacak değilim. Doktorumun tavsiyesi üzerine bebek ve benim sağlığım için hangisi uygunsa ona razıyım zaten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻