Dua_AseL Dostlarım; henüz yeni hamileyimm😊 gebelik takip ve doğum için doktor araştırıyorum. Varmi aranızda Ankaradayım yaşayan.?.
Semrasular Dua_AseL ben Ankarada Zahide Küçüğe gidiyorum çok memnunum canım özele gitmeyi düşünürsen araştır derim.
huvuuuuff Dua_AseL pursaklarda duru tıp merkezi var ordaki doktor efsane. 70 lira sadece muane parası ben çok memnunum her şeyi sakince detaylıca söylüyor. 12.haftada cinsiyeti de söyledi
BTB Semrasular canım ben başka bir ilden geleceğim doğum için Ankara’ya. Acaba sadece doğumu yaptırır mı? Sen normal doğum mu düşünüyorsun
EsraAfaca Dr. Sultan pınar dündar (özel bilgi hastanesi ) hem cok sevimli hem detaycı çok memnunum 23+2
minik_koala_ve_annesi huvuuuuff bende ayse hanima gidiiyorum canim pursaklara bir kez gittim ama cok menmun Kaldim
huvuuuuff Dua_AseL doğumu koru hastanesinde yaptırıyormuş bana çok pahalı geldi o yüzden doğum için onu tercih etmeyeceğim
ATACEREN Aslicelik evet dohum paketi almıştım ben Aralık ayında 10 bindi ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 7 hafta sonra doğumum var
Pamugum02 Akropol hastanesi varmis kizlar aydinlikevler de. Doktor muayene ucreti 160 tl dogum paketide 6bin dediler aradgmda. İki doktor var, bende yeni hamileyim bi oraya gidip doktorun tavrini inceliycem memnun kalirsam dogum paketini alirim.
huvuuuuff Pamugum02 merhaba hastaneye gittiniz mi nasıldı doktorun ismi ümranmış galiba da tavrı falan nasıldı gittiyseniz bilgi verir misiniz
Damlaa__ Dua_AseL VM Medical Park Keçiören Doç.Dr Yetkin Karasu ilk gebeliğimde başka hastanedeydi doktorum o buraya geçti bende oraya çok iyi ilgili iyi insanlar varmış dedim 🙃🫶🏻
Pamugum02 huvuuuuff yok canm carsambaya randevu aldim sabahtan gidicem bakalm ,burada memnun olan bi arkadas var ama o cok iyi seyler soledi hastane ve doktr hakknda. Bende bi gidip bakicam memnun kalirsam devam ederim. Bilgi veririm eger unutursam siz yazin bana olur mu
Deletedmom_10 huvuuuuff @Pamugum02 Özelde sorumlu hemşirelik yaptım prosedür denetleme vs hakimim bir cok denetimden geçtim. kata çıkınca sterilizasyon anne bebek uyumunun ilk dk sağlanması ( bebek hemen kucağınızda her bakımı karşınızda yanınızda yapılıyor asla alınıp başka yere gidilmıyor gözün hep görecek dedı ebe karşında olacak beraber odana çıkacağız dedı cok önemli anne bebe ten tene teması ve ayrılmaması )kalıte denetlemeleri acil müdahale arabalarının varlığı kullanımı konusunda bir cok bilgi aldım. Doğumhane gebe takıp odalarının fotoğraflarını cektım eşimde bende cok şaşırdık bu odalar akrapolun mü diye . Reklamları eksık bence biraz . Abdullah bey var genel müdür onla görüşün Tuğba hanım var fiyatlandırma fiyat sabitleyin karar değiştirseniz de bir şey kaybetmezsiniz. Bu arada ben daha doğum yapmadım ıns memnun kalırım ama böyle olumlu bahsediyorum çünkü gidince muhatap buldum kendıme ilgi gördüm şeffaflar merdivenaltı bir yer degıl. Uygun fiyat olmasa hiç bahsetmem yazık 10 13 bine aynı işi yapan yerler var daha ilgisiz rezil bi şekilde. Allah hepimizin karşısına iyiler çıkarsın. Gece doğuma gelıyorlar hemde rastgele nöbetçi dr da doğum yapmıyorsunuz.
huvuuuuff Pamugum02 evet o olumlu yazan kişiyi okudum da bi tane de olumsuz yazan gördüm eşim orda çalışıyor önermiyorum orayı falan yazmış o yüzden çok içim rahat değil
Pamugum02 huvuuuuff ayyy gercekten miiii hani nerde o yorum 😄 o kisiylede bi gorussek , ayyy valla cok sinir bozucu bi durum ,orasi bize yakin diye terch etmek zorunda kalicam ins memnun kalirim yaaaa of
Deletedmom_10 huvuuuuff Dua_AseL Akrapol hastanesi ümran hanıma gidiyorum Daha önce çalıştığı yerden araştırdım onu gittim memnun kaldım 4d usgsi de var 20 dk falan muayene sürdü herşeyi anlattı defalarca sordu bir sorun var mu diye . Tam bi fiyat performans hastanesi dışardan bakınca pek bi güven vermıyordu iyice araştırdım içini yönetim ebe kat odalar prosedürler vs hemde hiç ücret almadan fiyat sabitlediler Şubat ayında baya uyguna gelıyor doğumumda hemşireyim benı rahatlattı ve guvendım ıns doğumda da fikrim değişmez
huvuuuuff @ Pamugum02 yorum eskiydi 2018dendi galiba baya araştırdım da bi tedirgin etti beni ama sonuçta 3-4 yıl geçmiş kötü değildir hastane diye ümit ediyorum 😁