Demetarga Selam güzel anneler bilhassa tek yumurta ikizleri anneleri🥰🥰🥰 nasılsınız nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz ? Biz 14+3 teyiz 2 hafta sonra randevumuz var inşallah cinsiyetleri öğrenebiliriz 🙏
Demet2323 Demetarga 29 haftalık olduk ikiz kızlarımla yorucu ama güzel geçiyor şimdi mide yanmasını bel agrisini uykusuzluğun saymasak😀 güzel haftalardasin keyfini cikart bol bol ye bebislerin kilo alsin
aynenkezoaynen Demetarga Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏İlk gebeliğiniz snaırım😍 Doğal yolla mı nasip oldu acaba 🌸
2ters1duz Demetarga merhaba 3 yaş tek yumurta ikizlerim var ikisinde erkek 🥰 şimdide 7 haftalık hamişim bakalım beni neler bekliyor Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim çok şanslısınız ikiz annesi olmak çok güzel bir duydu 🥰
Ysmn5836 Demetarga 20+0 haftaligiz ogluslarimla teyzesi tek yumurta arada zar var tek plezenta her zorluğa razıyım yeterki bebiklerim sağlıcakla gelsin cümlemizin insallh
Demetarga Demet2323 kız belirtisi söyler misiniz ya bende kız gibi hissediyorum 😌 14 girdim gireli baya yiyorum zaten☹️🤣🤣
Demetarga aynenkezoaynen aminnn çok teşekkür ederim evet doğal oldu, ilkinde düşük yaşadık malesef sonra rabbim bu melekleri nasip etti 🙏isteyen herkese nasip olsun
Demet2323 Demetarga cnm bı kızım var onda turşu aserdim bunlarda tatlı aserdim. Yani anlacagin belirtiler farkli cinsiyetler ayni
elifbln Ahhhhh o kadar çok isterdim ki tek yumurta ikizi olsun diye ama olmadı 😕 neyse yavrum sağlıcakla doğsun da ikiz sonra olur inşallah :)
Demetarga Ysmn5836 Ahh bizim de öyle bende ne olsa onlara değer sağlıklı olsunlar da diyorum 🙏ve aşıırıı özlüyorum randevu gününe kadar 😌 sizin randevu takibiniz sıklaştı mı? Bana 18. Den sonra her hafta kontrole geliceksiniz dediler
Ysmn5836 Demetarga ben normalde 15 günde bir gidiyorum detaylı ultrasyon sonucumu 28 inde goturucem şuan herşey normal dedi …28 bakalım hafataya indiricekmi 🙂 aynn bende özlüyorum birde birgün önce heycan dahada büyüyor
Esnis 25 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim . İkiside kız . Valla ilk 3 ay ölü gibi dolaştım sonrası çok iyiydim. Ama birkaç gündür çok hareketliler canımı acıtıyorlar artıkç🙈🙈
Ysmn5836 Esnis hay maşallah annesi hareketli olsunlar tabiki …onu hissetmek bile beni sevicden ağlatıyor 🤭 onlara cann kurbann