deletedmom01 gulcin Daha dogumum yaza denk geliyor ama ne gibi bisey alinabilir ki doktora ilk kez duydum😊😊
1PrensAnnesi gulcin çok şık ahşap kutularda ismi yazılı çikolata alabilirsiniz benim bebek çikolatası yaptrdğn sayfada baya kaliteli vardı👍🏻
EsraAykzdemir gulcin ben 4 sene önce kalp ameliyatı oldum. Kalp doktoruma kendi baş harflerinin olduğu şık bir kalem ve ameliyat bonesi hediye etmiştim🤗
Ozlemm gulcin zaten bisuru para veriyoruz. Cabayı biz gosteriyoruz. O sadece cocuk gorununce cekip aliyo. Bence o bize alsin ☺ Saka bi yana bence hic gerek yok. Gorevini yapiyor sonucta. Ama icinden geliuorsa bi cicek falan daha guzel olur bence.
gulcin 1PrensAnnesi ilk dogumumda güzel sık bir çikolata yaptırmıştım şimdi kıyafet olabilirmi acaba diye düşünüyorum🤔🤔
1PrensAnnesi gulcin bence kıyafet biraz riskli bi seçim neticede beden ve Zevkte herkes ortak olamiyor genel bi hediye bakmalısınız bence aksesuar çikolata kalem vs.☺
Ozglakdg Bende onu düşünüyorum çikolata tatlı birşey götürürler genelde ama benim doktorum çok karşı tatlıya ambalajlı ürünlere yemiyor ki😂 bilemedim ben de güzel bir başlık olmuş bende fikir alayım 🤩
gulcin Ozglakdg kaç gündür düşünüyordum buraya yazıyım hem fikir alışverişi yapıp birbirimize destek oluruz
Haticeyildiz Benim iki doktorum var biri tup bebek yapan erkek dr digeri simdiki takibimi yapan kadin dr ikisine almam lazim ne alinir ki 😀