Sevgiiss Ben içime balon patlıyor bir iki saniye sonra yine balon patlıyor gibi hissediyorum. 20+0 çok net değil tabiki tekme diyemeyeceğim 🤰🏻😆😆
benimmdunyamm Sevgiiss seyirme gibi kanat cirpmasi gibi falan 16 da hissettigim 19 20 de tekme attigini bildiğin anliyordum
CananDuru Sevgiiss hıçkırıyor ya sürekli böyle mutluluktan delircek gibi oluyorum 2. Gebeliğim ben 17-18 haftamdan beri hissediyorum hatta 16. Haftamda içşmde yüzen bir balık var gini dalgalanma hissediyordum
Sevgiiss benimmdunyamm bende 20 oldum tekme hissedemiyorum bir şey patlıyor sanki içimde öyle hissediyorum 🤷🏻♀️😂
Bet7408 Sevgiiss yok hissetmiyordum benim düzenli 24. Haftadan sonra oldu zaten ondan sonra dışarıdan görülür derece hariç etti şuan 35 deyim ne zaman hareket edeceğini bile biliyorum kaburgama vura vura çürüttü 😂 ilk haftalar süperdi hareketler şimdi can acıtıyor biraz ayağı bariz belli oluyor tutmaya çalışıyorum bazen
Sevgiiss Bet7408 maşallah kocaman olmuşsunuz sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Bende o günleri görürüm inşallah 🤲🏻😍😍😍
MeriHera Benimki nabız gibiydi 16 haftalıkken ilk hissettim, sanki biri çok nazik bir şekilde pıt pıt vuruyordu arada bir 🥰 şimdi artık göbeğim sağa sola gidiyor 30+2 deyim 😄
H-26 Ben ilk kıpirdamsıni 13 haftalıkken hisetim ilk teklesni 18 haftalıkken hisetim şimdi 25+3 acayip derce hareketli
zilhan Ben 13 haftalık gebeyim , ilk kıpırtısını 2 3 gün önce durakta otururken hissettim sol tarafımda 2 3 defa pıt pıt vurdu gibi , çok tuhaftı 😍
Bet7408 Sevgiiss teşekkür ediyorum canım amiiin inşallah görürsünüz tabiki bende böyle söylüyordum zaman o kadar hızlı ki tadını çıkarın 🥰
Minikandhismom Sevgiiss Aynen kayak yer değiştiriyordu Ama şimdi sağlam hareketleri oluyor 6.aya doğru ilerledikçe ❤️
hilal2022 İlk hamilelikte genelde geç hissedilir dediler ama benim ilk gebeliğim 16. Haftada hissettim ☺️ kalp atışı gibiydi sabit oturdugunuzda hissedebilirsiniz ancak ☺️ çok güzel bir his ❤️
H-26 hilal2022 ben ilk kıpirdamsıni 13 haftalıkken hisetim ilk teklesni 18 haftalıkken hisetim şimdi 25+3 acayip derce hareketli gerçekten çok güzel bir his