C1-bebek Arkadaşlar cinsiyet partisi yapcam ama 12 haftalıkta tahmin ediyor doktorlar beklesem mi 16 haftalığı sizceee kızçeler
Dyg___ C1-bebek 16 bile değil 20. Haftalarda detaylıdan sonra yapın derim. 13. Haftadan 21. Haftaya kadar erkek olan bebeğim 21. Haftada kıza döndü bizde parti yaptığımızla kaldık 😩
NurrrH C1-bebek ay nolur detaylıyı bekleyin 😂😂 detaylıya kadar oğlum oluyordu. Cinsiyet partisi yaptım. Kız olduğunu öğrendik detaylıda 🤣🤣🤣 hem zaten bu hafta çok erken
Hazal_41 En erken 18.haftada net olur ama genede detayliyi beklemek sağlıklı olur zaten 18 ile 20 nin arasında bişey yok:)
smallbaby C1-bebek canım yaa bende öyleydim sabırsızlık heyecan zaman geçmek bilmiyodu 😊rabbim gönlünün istediğini versin sağlıcakla inşaallah
vesilece C1-bebek yok canım bekle!! Ben Ramazan girmeden 15 haftalıkken yapabilmek için 3 ayrı doktora gitmiştim 🥰🥰🙈
vesilece C1-bebek 13de tahmin yürüttü, 15de fikri değişti o yüzden aynı gün 2 doktora daha gidip kesinleştirmiştim canım partiyi 15 haftalık yaptık 🥰🥰
Deletedmom_110 C1-bebek öyle erken haftalarda erkek diye parti yapan bir tanıdığım vardı 2 ay sonra bebek kıza döndü 🤣🤣gelenler de erkek bebek hedileri getirmişti hepsi ellerinde kalmıştı fişi olanları değiştirmişlerdi 😅en erken 16 ya kadar bekleyin derim