Benherseydenoncebiranneyim Bugün 31. Haftaya girdim. Girer girmez hareketleri bi değişti 😄 öyle bir gerinip hareket ediyo ki bazen canımı yakıyor. Sizde de oluyor mu böyle ileri haftalarda? Canımı yakıyor ama bu hoşuma bile gidiyor. Normal ama dimi?
Birgul Benherseydenoncebiranneyim evet ben uykudan uyanırdım özellikle 5-7 saatleri arasında hiç durmazdı artık sağ tarafım moraracak heralde diyodum ama gerçekten o tepmeler mükemmel bişey tadını çıkartın insan özlüyor 😀😀
Happy_mami Benherseydenoncebiranneyim 29.haftadayım bazen öyle sert vuruyor ki sanki içimi oyuyur ama bir yandan da hoşuma gidiyor hareket etmesi beni mutlu ediyor 😍🥰
babysare Benherseydenoncebiranneyim normal benim de o haftalarda sertleşmeye başladı kemikleri kuvvetleniyo artık. Hele 37 deyim şuan arada sesleri bile geliyo kemiklerinin çıt çıt 😀
tarcinnnn Benherseydenoncebiranneyim bir an önce doğmasını istiyorum, bazen hareketleri çok acıtıyor ama en çok da o hareketlerini özleyeceğim 🥰
Benherseydenoncebiranneyim Happy_mami vurmak da değil sanki öyle bir dönüyor geriniyor ki karnımın bi tarafı sivriliyor birden yapıyor bir de canım acıyor 😂😂
babysare Benherseydenoncebiranneyim valla net hissediyosun internette de yazıyo zaten bende şaşırmıştım ilk duyunca ,ilk hamileliğim benim de garibime gitmişti baya😀
Eda_65 Benherseydenoncebiranneyim 38 haftalığım kızım resmen sanki elleriyle karnımı delip çıkıcakmış gibi hissediyorum felaket canım yanıyor ama az kaldı sabr🥲
Dyg___ Benherseydenoncebiranneyim hemde nasıl az önce daha ağlayasım geldi acıdan 😁 34. Hafta sağ göğsüme doğru öyle bir geriliyor ki kemiklerim ve sırtımı çok ağrıtıyor😩
Dyg___ Benherseydenoncebiranneyim aynen bende öyleyim bi bebiş hiç uyumaz mı ya valla bunlar iyi günlerimiz gibi görünüyo sanki😂
minisinannesiiii Benherseydenoncebiranneyim ilk hamileliğimde 35.haftalarda filan cocuk sanki kolunu dışarı çıkarmış gibi ağrı hissediyodum 😀 şimdi 25 haftalığız baya sert vuruyo ağrılar giriyo alt tarafıma
hafsam_omerim Benherseydenoncebiranneyim 33 haftalık erkek bebek durum aynı çok canımı acıtıyor kızım daha narin hareket ederdi