Annecikk34 Soruyorumm doktorun iyi ise sana bakarken detayları verecektir anlatır ne nasıl diye bebeğin durumunu yani.
Eminecak Soruyorumm doktor tek tek organlarina kan akışına bakiyor canim bobrekleri onemli genisleme vs var mı diye sorabilirsin. Kalbinde bir sıkıntı var mi onu sorabilirsin ama dediğim gibi bütün organlarini kemik yapısını inceliyorlar zaten 😊
Mysaa Soruyorumm ya o herseyi söyler zaten ama özellkle dudak yapısına baktır kalbine sorarsın gerisini zaten söyler onları bile söylerse cunku herseye bakacak mecbur
Soruyorumm Annecikk34 insallah doğum paketinin içinde doktor özel olarak araştırıp seçmedim insallah şanslıyımdır
Alparslaninannesi_25 Ben normal doğum olur mu diye sormuştum, sorunca söylemişti. Bebek şu an ters bu durumda mümkün değil demişti ama dönebilirmiş
Alparslaninannesi_25 Soruyorumm evet canım benimki makat gelişliydi karnıma sırtı dönüktü. Herşeyi belli oluyor. Detaylı ultrason çok mükemmel bir şey. Beyni kalbi ince ince ayrıntılı bakılıyor. Senden ne kadar beslendiğine kadar bakıyor