By48 Ece__ Kaynak ne acaba nerden öğrendiniz? Nette ise çoğu yanlış biliyorsunuzdur. Kuranda geçiyorsa hangi ayet? Size şöyle bilgi vereyim kuranda 6 7 yerde adn cenneti geçer. Adeni ben çok aradım araltırdım hiç bulamadım. Buldupum tek bilgi yemen ili. Helak olan Ad kavminin yaşadığı yerlerin yakınında. Adn ile aden zaten aynı anlama gelmez veya türeyemez.
By48 UyanHatice Rahman suresi 48. Ayette geçer. Şayet açıp okufuysanız baktıysanız kuranda efnanın anlamı cennetteki güzel bitki anlamında geçer. Aziz dizisinde bir yanlış atıldı ortaya ve insanlarda inandı. Size önerim açıp kurana bakın ve kendiniz görün gerçeği.
TamaraJorayevna BRUTAL-BETTY ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olursa ismi SAMIR olacak meyve veren meyveli anlamina geliyor
Burcutf Mslbzts25 gercekten mi bu kadar tesadüf olur 😀 kac haftalık hamilesiniz? valla bizde düşündük baya en son nehirde karar kıldık. Ama ben ilk kizim gibi bu kızıma da 2 isim düşünüyorum. 2.sinde kararsızım. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah 🤲🤲
Kubraa5353 leylaatc harika bir isim. İkisini de çok severim. Sare yengemin adı o sebeple koymadım yoksa kesin düşünüyorum. Amineyi de bir dahaki bebeme inşallah kız olursa. 🥰🥰
Burcutf leylaatc amine yi bende çok severim. Kendi ismim Emine burcu. Emine’nin orjinal hali Amine ondan kızıma çok istedim. Ama akran terörü yüzünden pis anlamlara çekerler diye ailem çok söylendi. Koymadım bende. Bu kızıma koyayım dedim yine aynı tepkiler 🙄