Slaaa34 Şuan 15 haftalık hamileyim, ilk haftamdan beri ara ara burun kanamalarım oluyor sizlerde yaşadınız mı normal mi?
Mavi39 Slaaa34 bnmde oluyordu. KBB ye gittim pıhtılaşma olabilir dedi. Koagulasyon kan testi yaptrdm. Değerleri dusuk çıktı doktor endişelendi. Progestan kullandığımı söyledim ondan kaynaklı olablr dedi. Kadın dogumcuya gorunmemei söyledi. Haftaya çarşamba randevum var bakalm ne diyecek
Meryy69 Slaaa34 kuzum hamileliğin en başından beri olabilir endişe etmene gerek yok yanlız burnun kanarken kafanı yatırma geri düz kal benimde en başından beri var bir ara bildiğin akıyordu kan ama hamilelikte kan hacmi arttığı için ve burun damarları ince olduğu için çok normal kanaması buda bir hamilelik belirtisi endişe etme
melekortac @Slaaa34 20 haftalığız bizde, hamileliğimi öğrendiğim andan beri haftada 1-2 defa kanıyor, hatta bazen daha fazla:)
Slaaa34 Mavi39 banada haber verirsen sevinirim. :) benimde ilk kanama progestan hap içiyordum o zaman başladı şimdi bitti ilacım bakalım devam edicek mi
Tugceeeesss Bugün doktora gittim 11 haftalığız yanlış anlamadıysam hemoglobin değeri çok yüksek bu da baş ağrısı ve burun kanaması gibi semptomlara sebep olur dedi belki de sizin de o değeriniz yüksek olabilir ama bende burun kanaması yok baş ağrısı var
MERVE_KRKMAZ63 Slaaa34 bnde var kız o hemde şiddetli bir şekilde her akşam hemde ve hiç bir şekilde geçmiyor o agri bir parol hap yersen belki biraz ağrısını alır fakat bnde hiç bir işe yaramiyor
Esracicek Slaaa34 bence ihmal etmeyin doktorunuza danışın benimde tansiyon yüksekliği yüzünden kanıyordu
Tugceeeesss Yine de bir doktora gözükmeniz de fayda var test yapılsın en azından bizim söylediklerimize göre yön vermeyin kendinize ben şu an rakım olarak yüksekteyim ondan olabilir dedi doktor ve sigara da tetikliyormuş
Irem88- Slaaa34 ilk 3 bendede oldu olsu şimdi çok az burun iç kısmında oluyor ara ara dışarı akmadan doktorum tansiyonun yüksek değilse sıkıntı olmaz dedi ve çok kanama olmazsa