Tgcycl merhaba arkadaslar doğum yapali 6 gun oldu. Planlı sezeryandi zaten bizimki. Her şey çok güzel gitti hiç korkmayın spinal sezeryandan sorularınız varsa yanitalayabilirim
Caglasss34 Tgcycl nasıl geçti ameliyat esnasında panik olunuyor mu haftaya cuma sezeryanjm var korkuyorum
Zpy Tgcycl merhaba hayırlı olsun süreç nasıldı sonrasında ağrılar zorluyor mu sadece spinal miydi kombinemi oldunuz
Tgcycl alonee normalde pzt günü sabaha randevum vardi. Cumartesi aksam yemeği yerken bit anda suyum geldi hemen doğuma alındım. Spinal iğnesi damaryolundan daha az acitiyo arkadaslar korkmayın.sondayi uyustuktan sonra taktılar hiç hissetmedim Sonra ameliyat başladı 20 dk da bebeğimi cikarip gosterdiler 20 dk da beni diktiler 45 dk icinde odamdaydim
Tgcycl Eylulykdz kesinlikle spinal olun bebegin sesini duyduğunuz o an ve yanaginiza degdirdikleri o an tarifi imkansız bir duygu
dilancelkkal Benimde büyük ihtimalle sezeryan olacak lütfen neler yaşadığınızı anlatır mısınız çok korkuyorum
Tgcycl Caglasss34 korkmayın hiç bulantim oldu biraz hemen söyledim bulanti ilacı yaptılar heyecan oluyor tabiki ama inanin bebeğinizi gördüğünuz o an her şey unutukuyor
Tgcycl Zpy sadece spinaldi. Agrim ilk iki gün siddetliydi ama dayanılmayacak gibi degil kesinlikle ilk ayağa kalkma biraz zorluyor. Bir de gazinizi cikarmaniz lazim ben çıkartamadım kac saat lavman yaptılar cok rahatladım gazinizi cikaramazsaniz panik yapmayın lavman yaptırın. Şuan 6. Gunum ağrılarım cok azaldi
Deletedmom987 Benim de bebeğin kafasının iri olduğunu söyledi doktor, 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak ama spinalde uyuşamamaktan hissetmekten çok korkuyorum oyle bir şey var mı?