Kızlar yeni doğan İçin Bebek Bezi ve ıslak mendil öneriniz nedir ? Kullanıp memnun kaldığınız marka nedir ?
Birde şampuan olarak dalin mi Yoksa başka marka mı ?
Bebek Bezi Öneri
Busragulten babyturco düşünüyorum çevremde kullanan çok insan memnun şampuan olarakta mustela
Deletedmom52620 Evet baby turco slepyy arasında çok kararsızım karar veremedim
Şampuan bebek yapı pişik önleyici krem hepsi mustela aldım sleepy 1 numara yenidoğan 1 paket aldım yanına bir paket başka markada alıcam
Busragulten bende babyturco düşünüyorum yeğenime kullanıyor ablam hiç sızdırma va yapmadı 6 aylık şuan ek gıdaya geçti gayet başarılı bez
İlk doğduğunda Sleppy kullandım İslak mendil Dalin kullandım şimdi bim 1 buçuk yaşında 😂😂
Busragulten şampuan olarak sebamed de kullandım mustela da ikisinden de memnun kaldım☺️ Bez ve ıslak mendil olarakta sleepy kullanıyorum baştan beri
Busragulten Prima Bebek bezi uni baby ıslak mendil uni baby şampuan
rizelipek BİM’in bezinide iyi diyorlar
Elisam123 Prima Çok Pahalı onlara yanaşamıyoruz ya 😄
Deletedmom52620 Kararsıx kalmak kadar kötü birşey yok ya
[silindi]
Busragulten valla bim in bebek bezini aldım kötü yorumda görmedim bebeğimin ihtiyacı kadar kendi bütcemide korumak zorundayım ıslak mendil almadım pamuk mendillerden aldım e bebekten görsel atabilirim istersen
Busragulten ben 3 sene önce bebeğime hiç aksatmadan kullandım geçen gün markette fiyatını görünce kısa süreli bir şok geçirdim ama boğazımdan keserim yine de Prima alırım 1 kere Molfix kullandım o da herkesin bildiği bir marka ama bebeğim çok kötü olmuştu geri primaya dönmüştük yine de aklında bulunsun yani inşallah aynı sorunu yaşamazsınız
Busragulten hiç kalmayın isterseniz deneyin babyturco eğer kalite bakımdan yetersiz kalırsa sleepy geçersiniz bezden beze geçişte pişik önleyici kremler kullanın genelde pişik oluyor bebeklerde
Busragulten bez baby turco aldım ama 2 numara ıslak mendil sleepy aldım pişik kremi sudo crem aldım şampuan dalin eğer baby turco alacak olursanız 2 numara alın 1 çok küçük çünkü
Deletedmom52620 Anladım cnm teşekkür ederim tavsiyen için
Cano26 Teşekkür ederim