Duru2121 2 buçuk sene önce normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 8 aylık hamilemiyim kızım olucak doğumuma 1 ay var allahım nasip ederse normal doğum olucak. İlk doğumda baya sancım oldu ikincisi kolay olur diyorlar doğrumu 🙈🙃
Hamile_anne27 Duru2121 eve ikinci ilke göre daha kolay oluyor. Ama tabiki yine sancısı ağrısı oluyor. Her doğum farklıdır
EmineDefneGokce Duru2121 benimde aynı şekilde 2,5 sene önce oldu . Çok merak ediyorum kolay diyolar inşallah öyledir ☺️
Tubamommy Duru2121 ben de 2019 aralık ayında normal doğumla doğum yaptım suni sancılı çok zorlu bir süreçti benim dogumum da şuan 43 ğün kaldı doğumuma herkes bana da kolay olur 2dogum felan diyor ama hayırlısı tabi 🙏ve herşeyden önce anne ve bebeğin sağlıklı olması ben de çok korkuyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun 🙏🥰
SutlacimiYedimmiBen Duru2121 ikincide sanci surem kısaydı hep söylüyorum kolay oluyor 3 saat çekmiştim sanci
Arasss6761 Ben de ilk oğlumu 2019 da kucağıma aldım suni sancili .şuan 2 . hamileyim doktorum kesik bile olmaz 2. Doğumda dedi ama ablam 3 doğum yaptı 3 nde de kesik atmslardi
SutlacimiYedimmiBen Arasss6761 ben iki tane dogurdum ikisndede kesi oldu ilki prematureydi zorlanır kendini itemez diye yapıldı ikincide bebeğim 4 kilonun uzerindeydi diye yapıldı
Arasss6761 SutlacimiYedimmiBen benim de ilkim prematüre 2. İnşallah zamanında gelir 🙏🥰 masallah benim ablam da 3 bebeğini 4.550 gram doğurdu
Melekistan Duru2121 ben 6 gün önce 2. Normal doğumumu yaptım çok şükür ilkine göre kolay oldu diyemem hemen aynıydi kesik olmadı ama bebek ani geldiği için biraz yırtılma vardı 5 dikiş ile halloldu şükür 🙏
gldn065807 Duru2121 84 gün önce 2 saatde sadece 2 dıkısle normal doğum yaptım ilki zor geçtiği için bunu anlamdım ben bile sasırdım sabah doğum yaptım aksamı taburcu oldum sancı yıne oldu ama tabıkı ilki kadar çekmedim çok şükür ☺