moom222 Kızlar bu durumu gercekten normal mi iç karın genişliği diye bişey varmı 31 haftaligim karnım küçücük tabi memnunum ama normal mi bilmiyorum herkese bakıyorum maşallah tam hamilem
Domatesannesi moom222 bende öyleyim malesef kendime bakıp bakıp neden büyümüyor diye üzülüyorum karnım asla 32 haftalık gibi durmuyor
ilkheyecanim96 moom222 bende 29 haftalığım karnım öyle çok büyük değil küçükte değil sizin hiç mi belli olmuyor
Denizovski moom222 27 haftalık olcam kimse inanmıyor minnacık bir göbeğim var. Vücut tipine göre değişiyor sanırım.
Busssx moom222 Bende 31 haftalık olmak üzereyim benimde yok denecek kadar evde dar pijamalarımla belli oluyor dışarıda bol giyince kimse anlamıyor çok da memnunum erkenden ağırlaşmak kim ister bacım 😂
moom222 ilkheyecanim96 bir voleybol topu kadar evde atletle dolandigimda normal kilo almış br gobek ufakdan ama bı kıyafet giysem azcik belli oluyor
moom222 Busssx bcim bnde erkenden agrlasmak istemiyorum orda hem fikiriz ama azcikda belli olsun ana olduğumuz 😅😅baynen dedgn GB pijma dar bişey giyince belli oluyor yoksa YK anam hamile değil gbiyiz
Busssx moom222 ben böyle çok memnunum çalıştığım için şişko durmak zaten istemiyorum böyle hafif kilo almış takılıyorum 😂