canmyavrum arkadaşlar selamlar.Yemek borum yanıyor kaç saattir geçmedi.bu hafta başladı bu yanma hissi.neden oluyor ki ? Bide nasıl geçer yada hafifler? Agır bişey de yemedim biraz domate ve 1 dilim ekmek yemiştim kaç saat önce .böyle yanmaya başladı
iremss canmyavrum domates asidik ya yakabilir bu haftadan sonra gerçi sorın olcaksa yedğnz herşey dokunr soğuk süt bi nebze işe yarıyo
Nuraslanklc canmyavrum yastığınızı yükseltin ve soğuk süt için yudum yudum devam edecektir kontrol e gidince doktorunuza söyleyin gaviscon verir muhtemelen
tazebiranne_hg04 canmyavrum bende 29 dayım asidik şeyler ekşi baharatlı şeyler yediğim zaman midemden boğazıma kadar yakıyor
saglikciaanne Reflü gebelite özellikle görünür domates yapmıştır çiğ sebze meyve baharatlı yiyecekler acı yiyecekler ekşi yiyecekler hepsi yapar yatmadan en az üç saat önce yediklerinizi kesmeniz gerekli yatınca ağzınıza çıkar yedikleriniz oda refluye sebep olur
canmyavrum saglikciaanne ekşi baharatlı hepte sevdigim şeyler ama yemeyim artık bu durumla yeni karsılaştm bnde
canmyavrum Nuraslanklc yastıgımı yükselteyim yatarken dr a söyleyim dediginiz gibi bu başladıysa doguma kadar böyle gider mi
Deren12 Domates yakıyor bende yaşadım çok zor mide yanması yeşil elma maden suyu muz ve sütle durdurdum ben yanmaları
canmyavrum Deren12 evde şuan birtek madensuyu var onu deneyim.gerçekten sıkıntı ilkkez yaşadm bnde bu kadar yogununu
canmyavrum tazebiranne_hg04 benmde öyle valla gündüzde ekşi erik yemiştim onun etkiside yeni çıkmış olabilir o zamn
canmyavrum benimmdunyamm yok malesef yeni başıma geliyor çok kötü birşeymiş doktora yazdıracm gidince
saglikciaanne canmyavrum inanın hem bulanti hem reflü maf etti beni o yüzden çok iyi anlıyorum erik.bile yiyemiyorum resmen boğazımda geziyorum sonra hatta dikkat etmeme rağmen onkadar arttı ki öksürük şeklinde göstermeye başladı kendini artik
Nuraslanklc canmyavrum muhtemelen 🥰 ama süt iyi geliyordu bana çok birde günde 2 maden suyu içerdim ancak öyle öyle gece uyuyabiliyordum
tazebiranne_hg04 canmyavrum bebek büyüdüğü için mide alanı daralıyor ve sindirim zorlaşıyor yemek borusuna daha yakın hale geliyor mide yani şuan bunu yaşamamış normal biraz dikkat etmek gerek sadece azıcık tatlı yedim yine yanıyor mesela 🤷🏻♀️
canmyavrum saglikciaanne bendede bulantıyla hala uğraşıyorm yeni yeni bu yanma başladı.Artık bebek nasıl besleneck nasıl bişeyler yiyrcm bilmiyorm 🙈