Ebsari-34 Merhaba hanımlar. Decavit kullanan arkadaşlar varmı. Sizlerde de bulantı baş dönmesi yaptı mı cevaplarsanız sevinirim .
Deletedmom_12 Ebsari-34 3 gundur kullabiyorum bi etki yasamadim bi doktornuzla gorusun istersenjz alerjiniz falan olabilir dikat edij
Sinemsisss Bende sabah içince mide bulantısı yapıyordu akşamları içmeye başladım kesildi olmuyor artık sizde akşam içmeyi deneyin🌸
Bebis_annesi51 Bende kullanıyorum tok karnına dediler bende öğlen içiyorum. Sizler yatmadan önce nasıl içiyorsunuz
123merveemir Bebis_annesi51 uyuyacağım zaman dolaptan 1 tane alıp içiyorum sonra yatağıma gidip uyuyorum 🙂
Bebis_annesi51 123merveemir Hahahah 😄. Kız ben tok karnına içiyorum ya siz yatmadan önce aç gibi olmuyor musunuz yani onu diyorum
Kader2327 @Ebsari-34 ben gece kullanıyordum beni aşırı rahatsız ediyordu bulantım oluyordu kullanmayı bıraktım iyi mi yaptım bilmiyorum kullanmaya korkuyorum
Oesra Bana kahvaltının başında iç demişti 4.Aya kadar sanırım kullandım sonra omega da almam gerekince decaviti bırakıp elenatal 2ye başladım. Imom da içtim onu bulamayınca. Decavit bence çok kötü idrarı, teri aşırı kokutuyor. Ben hiç sevmemiştim.
minikturtam1 Ebsari-34 sabahları kahvaltininnortalarında icip uzerine bi kac lokma daha atistiriyorum. Hic bir etki yapmadı
Gamzelit Ebsari-34 bana doktorun folik asiti sabah iç bunu akşam iç demişti üzerine basa basa demekki nündenmiş, ben hiç yaşamadım yemekten önce iç üzerine yemek ye yazdı eczacı öyle yaptım canım
eylul27 Bende kahvaltı ile birlikte kullaniyorum o zaman bulanti hissetmiyorum üzerine bisiler yiyorum mutlaka
Yakmoz Ebsari-34 ben genelde öglen içiyorum bi sıkıntı oluşturmadı bende bi haftadır felan kullanıyorum