Ebruuu2 Merhabalar hanımlar 24 +5 bebeğin kafası sol kasıl ayakları sağ kasıkta sağa sola rahat hareket edemez oldum.Sizin bebeklerim duruş pozisyonları nasıl 🙏
FatmaNur_27 Ebruuu2 valla 37+5 olduk canı istiyo bir tarafa toplanıyor karnımın yarışı şiş yarısı boş kaliyo 😅😅
Mysaa Ebruuu2 benimki 29+6 da gittim doktor doğum pozisyonu almış dedi henuz dönmemiş ama kafası sağ tarafımda poposu sol göğüs kafesimde arada elimle titriyorum rahatsız oluyor beyfendi 😀😀
Deren12 28.haftada gördük sol kasıgımdaydı kafası o zamandan beri orda 37 hafta oldum hep orda yer yaptı kendine değişmiyor 😂
Mysaa Ebruuu2 Sertleşme nasıl oluyor bilmiyorum yani anlamıyorum ama geriniyor bazen omu acaba 😊 göğüs kafesime baskı yapıyor itiyprum elimle bende 😀
nermin_123 Ebruuu2 bən nərəsi olduğunu bilmiroyum ama hər yanda firlaniyor ama bi anda sikica nese çekiyor karnim donbaliyor ama bilmiyorum neresi😂😂😂
Hndn44 Ebruuu2 bendede tam tersi ben başından belli soldaydi bir haftadır çok ağrım vardı doktora gittim pozisyonu değiştirmiş ağrılarım insanmış başı sağda ayakları solda tekmeledigi zaman iki tarafın birden ağrıyor 😅
Tubmavi Ebruuu2 kafası sağ alta sırtı sol karında ayakları sağ üstte Hilal şeklinde duruyor kızım sol boş sağ yüksek duruyor genelde benim.
Ebruuu2 Tubmavi sol uyuduğum zaman kafası batıyor sağa uyduğum zaman ayak ve popo 😅hayırlısıyla kalan sürede geçer insallah