uzumlukekimmm Merhaba arkadaşlar, Reglime 3 gün var bugün kan testi verdim. Beta 47.50 çıktı çok mu düşük pazartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum
hayallliiim uzumlukekimmm canm benmde ilk 52 çıktı benmde 4 gün falan vardı sonra 137 derken şu an 6 bin merak etme burada önemli olan 2 gün ara ile bakılınca 2 kat falan çıkması
Eldgrn uzumlukekimmm gecikmenin 1 günü 5.67 çıktı sen 2 günde bir tekrar yap canım ben öyle yaptım yükselişini görmek için
Deletedmom8373 Hayır düşük değil zaten reglinize 3 gün kala yaptırmışsınız hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 2 sonra tekrar kan verdiğinizde iki katı artsın inşallah 🙏
Nuraslanklc uzumlukekimmm düşük değil gayet iyi artış önemli bundan sonrası için 🥰 sağlıkla ilerler umarım hayırlı olsun
Eldgrn uzumlukekimmm 5.67 8.79 16.2 %55 yükselmiş ama 3. 2 katı yukseldi dün verecektim grev varmış veremedim yarın özele gidicem mecbur randevu adlim doktora hem muayene olucam hem artışa bakicam 4 günün artışını görmüş olucam inşallah sağlıklı yükselmiştir ondan kendine düşük deme benim adetlerim çok düzensiz uygulamaya göre 1. Günü öğrendim sen düşün 40 günde azı veya yukarisini görüyor benim adet zamanım senin değerin iyi ama yukselmesi önemli