Mnk16 Ya baskı yapıyor ayakları mı aşağıda anlayamadım ama sürekli yolda yürürken dururken otururken çişim var hissi geliyor
aslansmommm Mnk16 ben daha 25 haftalık hamileyim ama tuvaletten cıkamaz oldum mesaneme vurup duruyor 🤦🏻♀️🥹 olmasa da varmış gibi hissettiriyor
meltemkumsal16 Mnk16 bende 34.haftadayim gece sürekli lavaboda yim kalkıyorum cok varmış gibi ama bir gidiyorum yokk varsada cok az🤷♀️🤧sürekli geliyor gunduz de bebek baskı yapıyor 👶🏻
_anne- Mnk16 Ya aynı sıkıntı bendede var artık yeter tuvalete gitmek istemiyorum diye ağlayasım geliyor 😊😊
Mnk16 meltemkumsal16 Yani resmen hissediyorum oraya dokunduğunu baskı yaptığını doğurmuyorumdur herhalde diye düşünüyorum 😂
meltemkumsal16 Mnk16 bazen bende sanki erken olcak mis gibi hissediyorum sabah kalktim sanki karnim düşmüş gibi geldi kahvaltı yapınca düzeldi 🤷♀️
_anne- Mnk16 Benim sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor gidiyorum çok az yapıyorum gitmezsem çok sıkışıyormuş gibi hissediyorum 😏
meltemkumsal16 Mnk16 34 olucaz bu gece tamm sabah bi kalktim karnim armut gibiydi sanki bi degisik sonra kahvaltı yaptım düzeldi siz kaçıncı haftadasiniz