Ada9y Kızlar başına gelen var mı aşırı güzel bi his 😅 gebeliğimin 6 ncı haftası bu haftalarda görülüyor muş Vucut 2 katı kan pompaladığı için o yüzden belli oluyormuş
Deletedmom83940 Ada9y kız saçmalama 11. haftamdayım öyle bişey hiç yaşamadım normal senin göbeğinin atması o 6. haftada ne hissedilecek 😂😂😂
saglikciaanne Ada9y hayır canım.bebek büyüyünce vücut iki katı pompalar senin şuan kesen var sadece rahim kalinlasir ya da rahim damalrini hissedersin
SusamTanecigi Ada9y o bebek değilde nabız oluyor Allah nasip eder il3rleyen zamanlarda bebeği hissedince anlayacaksın demek istediğimizi 😊🤲
Ada9y Deletedmom83940 kız valla bak netten de 7 hafta yazıyor nette Hamilelik döneminde: Kadınlarda hamilelik döneminde vücutta dolaşan kan miktarı arttar çünkü vücut hem anne hem de bebek için daha fazla kan pompalamaya başlar. Buna bağlı olarak da karında aort nabzı daha fazla hissedilmeye başlar. Bu durumda anne adayları karında atma şikayeti yaşayabilirler.
Ada9y Deletedmom83940 ya da gebelikten den değildir doğru diyorsun daha şuan bezelye o 😋😅 buradaki postlara baktım bi kaç birinde olmuş
Deletedmom83940 Ada9y e tamam bende onu diyorum senim göbeğin atıyor onu hamile olmadan önce de hissediyordum 😂
Ada9y saglikciaanne onun ağrısını arada hissediyorum Canım Allah allah neden atıyor acaba ya tıkır tıkır hemde 😅
Deletedmom83940 Ada9y yok canım ya onu hamilelikten önce de hissediyordum ben özellikle sırt üstü yattığımda bariz belli oluyor
Ada9y Deletedmom83940 valla canım belki bende de vardı ama ben o zamanlar göbeğimle içli dışlı değildim şuan ilk gebelik olduğu için içimde heyecan var hep bi elim göbüşümde, zor ulaştım ben miniğime
Deletedmom83940 Ada9y Allah bağışlasın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah ama sabır et hareketlerini de hissedersin inşallah 😊
Gizemkly Ada9y ya Allah seni ne yapmasin 😂 o kendi nabzin bilegindekiyle aynı hamile kalmayan kadında bile olur
Ada9y Gizemkly kız bu yaşayanlar ne yaşamış yok kız ben zaten bebeği hissediyorum diye demedim ki vucut 2 katı kan pompalıyormuş nabzım o yüzden belli oluyor acaba diye dedim 😅 bebeğin haretlerinden demedimmmm
Ada9y EmineDefneGokce canım ben bebeği kasdetmedim yaa herkes öyle anlamış 😂😂 nabız iki katı atıyormuş ondan belli oluyormuş nabız belli oluyormuş yani bebek diiill