Melikezeynepmir Kizlar 50′li laboquick ovulasyon testi almistim icinde 36 tane kalmis. Kargoyu oderim diyen olursa ihtiyaci olana ucretsiz gonderebilirim. İsteyen herkesin en kisa zamanda bebisine kavusmasini dilerim 💓
Melikezeynepmir Sulekaraca yumurtlama zamanini tespit ediyor o zamanda iliskiye girince hamile kalma sansini arttiriyor ben o sekilde hamile kaldim 🌸
Melikezeynepmir Edalimm ilk siz yazmissiniz gonderiyim size o zaman umarim isinize yarar. Bilgilerinizi verirseniz pzt veya sali kargolarim. 🌸
Edalimm Melikezeynepmir selamın aleyküm sizi rahatsız etmek istemiyorum ama bi şey sorucam acaba gönderdiniz mi kargoyu
Edalimm Melikezeynepmir ben size çok tesekur ederim öncelikle benim adetimin bitmesine 3 gün kaldı ben tedaviye basliycam bana test gondermenize gerek kalmadı Allah size şifa versin çok tesekur ederim Hakkınız helal edin 🌷
Melikezeynepmir Edalimm aa bugun hastaneye geldim gelirken yanimda getirmistim cikinca kargoya vermek icin tam zamaninda yazdiniz 😊 siz de hakkinizi helal edin umarim en kisa zamanda cok guzel haberler alirsiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sevgiler 🌸
hayalbahcem Melikezeynepmir İnstagram kullanıyor musunuz oradan yazsam buradan silinmiyor diye biliyorum da ☺️