vaveylaaa19 Kizlar 8 haftalık gebeyim sanki karnım büyüdü gibi özellikle evdeki kiyafetlerimle belli oluyor . Sizin kac haftalikken belli olmaya başladı
Sherry vaveylaaa19 böyle postlarda hep çook geç çıktı o kadar erken çıkmaz yazıyorlar. Ben kesinlikle katılmıyorum valla 10. Haftada koca karnım çıktı 13teyim şuan. Kişiye göre değişiyor bence.
syagmurr Sherry kesinlikle bende katılıyorum 14 haftam biticek gayette karnım var kişiden kişiye değişiyo bencede dediğiniz gibi
Ebbruc Sherry bende katılıyorum buna, iç karnım dar olabilir belki erken çıkmıştır karşımdaki insanında iç karnı geniştir hiç belli olmuyodur belki . Evet başlarda gaz oluyo o ayrı konu
AspenKarmen Biraz ödem oluyor o zamanlarda. Benimde çıkmıştı bazen geçip geri şişiyordu. Şimdi 12 . Haftanın içindeyim baya belli. Zayıfım o yüzden erken çıktı sanırım
Usnac1995 Haftada azıcık belli etmişti ama kimse anlamıyordu yinede. 25 deyim şuan anlaşılıyor yavaştan
DidemDnnz vaveylaaa19 benim 2. Aydan itibaren büyüdü çünkü çok fazla ödem ve şişkinlik oldu ilk aylarda. Sonra 3.4.ayda büyümedi sanki hiç. Sonra 5. Ayda birden kocaman oldum. Bebeğin çok küçüktür şimdi ama bazı bünyelerde gaz ödem vs çok oluyor hormonlarımız bizi etkiliyor işte
ceren_1411 vaveylaaa19 6.aydan sonra çıktı valla şu an gören bile 9.ayıma girdiğme inanmıyor.8 hafta karnın büyümesi için biraz erken büyük ihtimalle gaz,şişkinlşk ödemdir