Belinay0922 DerinKoss ayy cok cok tsk ederum rabbim sizin bebeginizi de saglikli bi sekiilde en kolay dogumla kucaginiza alirsiniz insallah🙏🥰
Akan Belinay0922 iki günde bir iki katı olacak şekilde düzenli artışı görmek gerekir sağlıklı bir gelişim için hayırlısı olsun inşallah 🙏💐
Aycan01 Belinay0922 canım ben 2 gün sonrası verdiğmde 52 çıkmıştı aynı saate aynı yerde ver 2 günde bir ver en son kaç çıkti peki
Belinay0922 Aycan01 ilk gun 20 cikti ikinci gun 24 cikti.Ilk gun diyarbakirda verdim 2.gun urfada verdim.Sehir degisikliginden olabilir mi cihazdan cihaza fark var bnce dimi
Aycan01 Belinay0922 ediyor canım ben devlet hastnesinde birde sağlık ocağında verdim hatırladığım devlette en son 10 binken 2 gün sonrası sağlık ocağında 15 bin çıktı tekrar devlete gidince 20 bin gördüm değişik olabiliyor o yüzden aynı yerde vermeye özen göster hayırlısı olsun
Sunayyasin Belinay0922 Benimki adetime bir hafta kadar vardı yaptığımda 46 çıktı sağlık ocağında yaptırdım doktorum çok yeni olduğu için değerin düşüktür dedi yanı sıra ihtimal olarak dış gebelik de olabilir dedi kanaman ağrın olmadığı sürece doktora gitme dedi şuan 5 haftalık 3 günlük oldum inşallah herşey yoluna girer umarım 27 Haziran a randevu aldım
Sunayyasin Belinay0922 Bende sağlık ocağında kan verdim adetimin üzerinden gün geçmiyordu daha 46 çıktı beta HCG değerim ancak doktor çok yeni olduğu için olabilir dedi yanı sıra dış gebelik ihtimalini de söyledi öğrendiğimde 4 haftalıktı şimdi 5 haftalık 3 günlük biraz sıkıntı ettim doktor öyle söyledi diye ama şiddetli kanaman ağrın olmadığı sürece gitme doktora hemen dedi çok şükür iyyim inşallah herşey yolundadır
Belinay0922 Sunayyasin cok tsk ederim icim rahatladi ins sizde bebişinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz🙏🌸
Sunayyasin Mutlubebekannee Hayır görmedim sadece sağlık ocağında kan verdim değerim 46 çıktı doktor çok yeni olduğu için dedi ayın 27 sinde gidicem inşallah randevu aldım tedirgin oluyorum
Belinay0922 Pijamaskeliler insallah saglikli bi gebelik olur bebişinizi guzel bi sekilde kucaginiza alirsiniz🙏🌸
Acemianneee08 Belinay0922 bende 12 ile öğrenmiştim kuzum 2 gün aralıklı kan ver takip et yükselmesini inşallah sağlıkla gelsin 🤲
Mutlubebekannee Sunayyasin Benimde 202 çıkıp 912 katlamısti keseyi goremedim bende tedrgin oluyorum çoğu zamn
Sunayyasin Mutlubebekannee kaç haftalık peki inan o kadar tedirgin oluyorum ki piskolijim bozulmuş resmen
2710 Mrhb .adetim iki gun gecikti test yaptim silik cikti kanlarimi verdim 200 cikti beta hcg ultrasonda gozukmedi Onceden iki düşük oldu benim lutfen dua eder misiniz hic cocugum yok allah istiyen butun herkese nasip etsin 🙏🕊
Belinay0922 2710 insallah saglikli bi gebelik size de nasip olur insallah.Benimde ilk kurtaj yaptirdim 2.ye de bisey olcak diye cok koruyorum.ilk gebeligimde bebek gelismiyodu kalp atisini duymadik.