Melikeuyar doktorun verdiği bir diyet değil benimki. Diyet yap demedi sadece dikkat et dedi. Bende kendimce bişeyler yapıyorum. Sabahları normal kahvaltı ediyorum. Yumurta peynir zeytin salatalık falan yiyorum. Ekmek tüketmiyorum. Ama hamile kalmadan öncede yemiyordum. Akşam yemeğini 5 te yiyoruz. O saate kadar acıktıkça ara öğün olarak kuruyemiş, yoğurt, meyve gibi şeyler tüketiyorum. Meyvede abartmadan porsiyonlu şekilde tüketiyorum. Akşamda 5-6 arası yemek yiyorum. Onda da klasik her zaman ne yiyorsam öyle şeyler. Paketli gıdaları tüketmiyorum. Binde bir cips yersem o kadar. Kola gibi asitli şeyler içmiyorum. Soğuk çay, meyve suyu falan tüketmiyorum hiç. Kendi meyvemi kendim sıkıp içiyorum. Tatlı yemiyorum mesela. Çok nadir yiyorum. Örneğin 2-3 haftada bir dilim gibi. Çikolata şekerde yemiyorum. Onları da sadece 1-2 haftada bir böyle bir parça çikolata şeklinde tüketiyorum. Çok çok az. En önemlisi de bol su içmeye ve egzersiz yapmaya çalışıyorum. 5. Haftada sınırda demişti doktorum. Dikkat etmezsen gebelik şekerine çevirir diye uyardı. 16. Haftaya kadar tütün böyle beslendim. Çok şükür normale döndü.