Deletedmom_7 Merhaba kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ama devlet hastanesine randevu bulamıyorum 29+0 hafta olduğum zamana ancak randevu bulabildim acaba çok sorun olur mu illa 28. Haftanın içinde olmak şart mı bu iğne için?
Betulkrbs20042022 Deletedmom_7 yani bnm bildigim kan aliyorlar ona gore vuruluyor bana doktorum dogduktan sonrada vurulabilirsin demisti qma ilk gebelikte mor receteliydi hemen bulamamistim hatta 1 gun sonra igneyi bulduk
dnz_dnz Deletedmom_7 yani en ideal zaman 28 ama 29+0 da geç değil yapılır bence. Yine de 28 de bir randevusuz gidin ya da acile gidin belki yaparlar. Ben 28 de yaptırdım doğunca kanı pozitif çıktı kızımın tekrar iğne yaptılar
Deletedmom_7 Betulkrbs20042022 Evet önceden kan alıyorlar indirekt coombs testi yapıyorlar ama zaten benim o testim negatif çıktı daha önce yapıldı O yüzden yeniden benden test yapmayacaklar gittiğimde direk Uyuşmazlık iğnesi yapacaklar sıkıntı şu randevu bulamıyorum
Deletedmom_7 dnz_dnz hastane Biraz ters yerde 2 Vesayet değiştirip gidiyorum otobüsle bile gitmek çok zor oluyor vallahi mhrs’yi takip edeceğim alabilirsem erkenden randevu alacağım yoksa boşuna gitmek istemiyorum
sendekimsinnn dnz_dnz kan uyuşmazlığı oldugunu nasıl anlıyorsunuz peki benim kan grubum arh+ eşimin ise brh+ bizde kan uyuşmazlığı varmı acaba
dnz_dnz Deletedmom_7 anladım aslında mantıken 29 un ilk günü 28 sayılır. Hiç uğraşmayın yormayın kendinizi o zaman bir günden bir şey olmaz herhalde. Ama siz bilirsiniz tabi
Betulkrbs20042022 Deletedmom_7 randevu bulmak gercekten cok zor yani baska doktorda asla kapidan bile sokmuyor devlet hastaneleri mafetti herkesi birsey olmaz herlde ilk gebelik cunki ilklerde o kadar degil 2 hamilelikde daha tehlikeliymis
Deletedmom_7 Betulkrbs20042022 doğru valla ne diyeyim ya baktım olmuyor özelde yaptıracağım reçete ederse doktor sigorta karşılıyormus sadece vurulmaya para veriyormuşsun olmazsa öyle yapayım
hunilimom Deletedmom_7 en geç 30. Haftaya kadar yapılıyor ama en ideali 28. Hafta olduğu için o hafta tercih ediliyor sabah kan verirsiniz öğleden sonra vurulursunuz bende öyle yaptım
dnz_dnz sendekimsinnn yok hayır sizde uyuşmazlık yok. Olması için sizin negatif olmanız lazım. Kadın negatif erkek pozifse bebek pozitif olabileceği için kan uyuşmazlığı olur. Bizim öyle oldu