Yigiit_efeniin_annesiii Göğüs ucu çatlakları için neler önerirsiniz? acıdan bebeğimi emziremiyorum resmen🥺 (krem kullanıyorum)
Haticenurozturk Yigiit_efeniin_annesiii of sağ göğüsum çok çatladı hatta yarıldı diye bilirim mecbur göğsüm dolunca veriyorum ilk ağzına alana kadar canımdan can gidiyor sonra emdikçe acısi gidiyor ama bu seferde iyileşmiyor krem kullanıyorum bi ise yaramıyor bende burda kalayım kesin sonuç veren bilgiler verin lütfen yaa hep soldan emziriyorum bebeğim doymuyor bu sefer 😔
Senemturan Yigiit_efeniin_annesiii ben cok cekmistm gogus ucu yarasindan krem filan hic bi ise yaramamisti bende 3 gebelgm suan eczaneye sordm yara olmasn bu sefer ne kullanayim diye pahali gereksiz kremlere gerek yok dedi zeytinyagi hergun sur yumusar dedi 32 33 haftamdn beri kullaniyorm suan 37yim karnimada ayni seklde karnm catlamadi bu sefer hic ins gogsumde yara olmaz . Zeytinyagi deneyin isterseniz sizde belki ise yarar
kuzeymomss Yigiit_efeniin_annesiii tahin yağının çok iyi geldiğini yazıyordu burda ki herkes onuda deneyin isterseniz
Nessozz Yigiit_efeniin_annesiii garmastan promat ı dene kesinlikle inanılmaz etkili. 2 kere kullandım çoğunu iyileştirdi kısa zamanda.
Yigiit_efeniin_annesiii Haticenurozturk bende sagip vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum beni emmez diye ha bu arada kimse bu dertten muzdarip değil galiba
Benimennembirmelek Kızlar pek bilgim yok ama gümüş meme ucu başlığı diye bişey varmış sanırım o çok iyi diyolar bende araştırıp almayı düşünüyorum
Haticenurozturk Yigiit_efeniin_annesiii bence riske atmayın bende öyle düşünüyorum ama meme reddi yaparsa boku yeriz tabiri caizse 😄
Nvn16 Kızımda bende çok zor emzirmistim 40 güne yakında geçmedi ne denediysem. En son kantaron yağı sürdüm bir iki gün içinde iyileştirdi tavsiye ederim
Yigiit_efeniin_annesiii Senemturan yaa Allah razı olsun denicem bunu şuan doğum yapmışım yine işe yarar mı acaba
Sumiire Yigiit_efeniin_annesiii ah çoook çektim bu durumu ağlaya ağlaya emzirdim lansinoh gögüs ucu kremi bire bir cok iyi geliyo ama benimki kanıyodu artık kopacak gibi mochiyle sağdım yada elinle sağ pompa kullanma daha beter yapıyo bir gün kaşıkla besle biberon vermeden o gün lansinoh sür hava aldır gögğslerine geçiyo sonradan @Haticenurozturk
Aytnnn @Yigiit_efeniin_annesiii bebek ilk neyle besleniyorsa onunla devam eder, bence emzirmek en iyisi sonra emme sorunu yaşarsın