Sozturk Merhaba 22 hafat da detaylu ultrasona giricem Sincan lokman hekimde. Nasıl Oluyo eşi alıyorlar mi ? Renkli resim veriyorlar mi en önemlisi bakan biri tecrübeli iyi biri mi ? Giren var mi yardımcı olabilir misiniz ? Memnun kaldınız mi ?
atak13 Sozturk Evet ben girmiştim o haftalarda yarım saat bakmışlardı her şeyini tek tek anlatıp önce seni alıyorlar son 5 ya da 10 dakika eşini veya yanında biri varsa onu çağırıyorlar Evet resim de veriyorlar cinsiyeti de söylüyorlar iyidir yani
Sozturk atak13 ay canım sende girdin demi. Memnun kaldın mi bu renkli hareketlerini de CD ye veriyorlarmış orda verdiler mi ? Bide doktora rapor gidiyo mu yoksa ayrıca randevu alıp onu da mi gösteriyoruz ?
atak13 Sozturk yok bana CD vermediler ama daha sonra dosyamı doktoruma hemen götürmemi söyledi Lakin Doktorum orada değildi izni olmayan bir güne almışım meğerse CD verdiklerini Duydunuz mu ben almadım Belki de veriyorlardı da ben almadım sormadım Evet hep renkli hem de normal ikisine de baktılar
atak13 Sozturk canım paylaşım yaptım baştan sona profilime bak :) detaylı anlattım kafana takılan varsa sor hemen söyliyim senin ne zaman hayırlısıyla
Sozturk atak13 ay canim evet cok detaylı anlatmışsın. Peki İbrahim Hocanın tavrı ilgisi nasıldı geldi mi yanına ? Odaya kaç kişiyi aldılar konforlu mu odaları ? Hemşireler nasıldı ?
atak13 Sozturk hemşireler çok ilgiliydi. Doğumdan sonra bir kez ve de bugun çıkacağım zamanda bir kez geldi yanıma nasıl olduğumu kontrole geldi. Odam tek kişilikti iyiydi yemek zatne ben değil yanımdaki rafakatçm yesi annem gelmişti. Brn gazımın çıkmadığı için yiyemedim pek.