Kizilkafaa Defnedurum Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde Rıdvan Zeybek de yaptırdım 350 tl fiyatı vardı. 30 dk sürdü, renkli bebeğin yüzünü de gördük. Cd de verdi. hiçbir şey sormadım her şeyi anlattı.
Gorkeminannesi EzgiKly evet cd veriyo herseye ince ince bakiyo yarım saat sürmüştü bir hafta geriden geldigi icin ve bi bobrekte genisleme oldugu icin bir ay sonra tekrar çağırdı beni randevu almana gerek yok dedi ve ikinciyi ücretsiz baktı
Bet-53 Defnedurum Medipol mega da gittim perinatoloji uzmanı Başak hocaydı sanırım 1560 TL çok tavsiye ederim biraz pahalı ama bilgili bir doktor ve her aşama da anlatıyor
Yurttug_1 Defnedurum 3 aya yakın bir süre oldu fiyatta bir değişiklik oldumu bilmiyorum ama çok sanmıyorum eğer düşünürseniz bir arayıp sorarsınız hastaneyi
NM_mom Memorial Bahçelievlerden bugün randevu aldım perinatoloji den 2500 tl ücreti varmış doktorum çok övdü gideceğim doktoru ❤️
ayse3452 Bebegim6636 ever orası cok guzzel ben cok begendım🙃umarım sızınde oyle. olur saglıkla alın kucagınza🧿