benimmdunyamm irem-1999-54 kaç ense kalınlığı birde neden o haftada ölçtü ki genelde 12 de falan ölçüyorlar
irem-1999-54 benimmdunyamm bende o sekilde biliyorum internettende arastirdim hep 11. Haftadan sonra yaziyo
Mehtapca06 Doğrudur 10+5 dediğiniz 11 hafta yani bir gunle çok büyük fark olacagibi sanmam kaldiki doktor o haftada ilk gördüğü bebek sizinki değil. He ama genetik olabilir illa hastalığa yormamak lazim.
Halimee1634 Bende de 9+4 te yaptı ölçümü kalın dedi inanamadim 12.haftada başka bı doktora randevu aldım ama içim içimi yiyor..haftaya bakalım ne diyecek siz sıkıntı yapmayın inşallah sağlıkla dünyaya gelir çocuklarımız
Mavi39 Halimee1634 bnm bebeğim 9+2 iken neresi başı neresi ayağı belli deildi nasil o haftada ölçüm olur ki
kaderpoyraz Benim oğlumun baya yüksekti burun kemiği de oluşmamıştı sağlıklı doğdu çok şükür morelini yüksek tut bol bol dua et Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
irem-1999-54 kaderpoyraz tabikide oyle hep duva ediyorum allah sağlıkli şekilde kucağıma almayi nasip etsin diye doktor erken dedi ama bana soyledigi icin icimde hep bi supe yoksa hersekilde o benim yavrum ona kiyamam
Halimee1634 Mavi39 doktorumu degistirdim bende haftaya gideceğiim kontrole ama insan düşünmeden edemiyor 9.haftada nasıl yaptı bilmiyorum ama biraz para gözdü odadan çıkarken genetik test yaparız sana dedi