crash Selam 🙂 Çin takvimi uygulaması tutanlar var mı? Yoksa sadece hurafeden mi ibaret. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
crash Huzur şimdi baktım da onun püf noktası varmış hamile kaldığınız yaşa +1 eklemek lazımmış öyle deneniz mi?
Huzur crash Yok yaş değilde hamile kaldığınız ay .. yani son adet tarihinize 14 veya 18 gün ekliyosunuz hamile kaldığınız ay o ay oluyo..ben öyle biliyorum yani uygulamada öyle yazıyo cnm😊
Aliirem Benımde tutmadı canım . Aslında bakarsan her goren erkek olcak dedı karnım sıvrı guzellestım hıc kılo almadım sag gogsum soldan buyuk ama prensesim oluyoor 🙂
crash Huzur aaa öyle mi ?? Benim de bildiğim başka yöntem var siz bana ay yıl Doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yazın bakayım 🙂
sevilayumitozdemir crash Erkek demişti kız bebek bekliyorum canım 😂 makas bıçak olayında da erkek demişlerdi , hep tatlı yedim oda tutmadı 😂 tuz döktüler kafamdan haberim yokken oda olmadı 😂😂😂 24 haftalık olduk artık değişmez herhalde 😊😊
Emineensarim sevilayumitozdemir erkek oldugunu ne zamn dedi doktor bende 5 aylik hamileyim erkek olduğunu soyluyor
Seyma53 Yaşınıza +1 ekleyerek bakıyosunuz. Benimde tutmadı 21 yaşındayım takvimde yaşıma +1 eklesemde eklemesemde full kız çıkıyo ama bugün doktora gittim büyük ihtimalle erkek erkeğe benzettim dedi bana 🤔
Huzur crash ben 15 haftalıkken gitmiştim % 90 erkek dedi.. daha gitmedim ondan sonra.. şuan 17 haftalığım değişmez sanırım yanılma payı varmıdır bilemem 😊😊
Seyma53 crash amin sağol canım 🙂 banada bakabilirmisin merak ettimmm 8 mart 1996 hamile kaldığım ayda ekim 🙈