Duygucancan Mutlubebekannee ben 4+6 da gittim vajinal ultrasondan baktı karından gözükmez diye keseyi gördü ama herkes farklı tabi
Eda_65 Mutlubebekannee benim 5 haftalıkken kese görünüyordu cnm doktor bişey demedi mi nasıl 5 haftalık olduğunu anlamış
Mutlubebekannee Duygucancan Vajinal ultrasondan denemedi doktor cuma veya salı günü kesin gözükür deyip ilaç ve bı kaç kan idrar testi alıp yolladi
Mutlubebekannee Eda_65 Doktor bana 5 haftalık demedi uygulamaya göre şuan 5.haftasinda yalnıs bilgilendirme olmasın canım ilk gebelik olduğu için tedirgin lik hatsafada
Kubrabt Mutlubebekannee betahcg değerin 1000 1200 seviyelerinden düşükse görememiş olabilir benim de öyle oldu çünkü vajinalde de görülmedi 10 gün sonra tekrar gittim o zaman gördük çok şükür
Kubrabt Mutlubebekannee sen kendinde bir terslik hissetmiyorsan ağrın kanaman yoksa hiç stres yapma ben yapmıştım boş yere doktor her ihtimali göz önünde bulunduruyor bilgilendirmek adına da olsa söylüyor hayırlısı allahtan de içini ferah tut yeter
Mutlubebekannee Kubrabt Allah’a şükür yok kanama vs. Sadece kasık ağrısı bel ağrısı olması gerekenler salı günü inşallah gözükür,😊😊