BusePolat Kızlar 39+0 bugün kontrolden geldim nst de sancim çıktı doktor sancin var hissetmiyo musun dedi hayir adet ağrısı gibi sadece dedim o da tamam hissedersen acile gel hemen dedi şimdi soruyorum nst de sancı çıktıktan ne kadar sonra doğum yaptınız benim daha nisanım falan gelmedi ama bebek çok aşağıda dedi doktor
kuzeymomsss BusePolat benim 35 haftalıkken sancılarım 100ü buluyordu bebek kanaldaydı 37de doğum yaptım, tabi sezeryan oldu benim
Nergissi BusePolat nstye güvenmiyorum pek. Ben çok sancı çekerken nst sancımı az gösteriyordu. Değişik bir şey 😅
Gorkeminannesi BusePolat bebegin toplanıp sertleşmesi bile sanci olarak cikiyo zaten nst de o seyrek dalgalar cok onemli degil asıl sancı gelince anliyosunuz nasil bisey olduğunu
nuhunannesi42 BusePolat bende bugün 39+1 nstde geçen hafta sancım çıktı bende hissetmiyordum bugün yine çıktı nstede yine hissetmiyordum cati muayenesi falan yaptı açılma yok sadece yumuşama var rahimde dedi bekliyoriz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularimizi aynı durumdayız 🤲
gulocan12 kuzeymomsss hayırlı olsun kuvezde kalmadı değil mi inşallah kaç kilo ben 33 +4 üm iple çekiyorum günleri
kubumom Ben de yarın 39.haftaya giricem, bu sabah gittim 2 cm açıklık var sancılarım var ama nstde çıkmadı… doktor bikaç saat de sürebilir bikaç gün de yatış vermeyeceğim 2 cm için gerek yok dedi. Ne zaman doğurcam ben de merak ediyorum..
Gorkeminannesi BusePolat biz de 33e girdik bugun sizin biseyiniz kalmamis normal doğum olacaksa iki hafta içinde gelir hayirla saglikla gelsin hepimizinki😇
BusePolat Gorkeminannesi Normal olacak doktor bu hafta gelmezse 1 hafta sonra acile gel dedi bakalım hayırlısı inşallah 😊senin de çok biseyin kalmamış sağ salim gelsinler 🤲
Gorkeminannesi BusePolat benim sezaryen olacağı için 38+4te dogum olur buyuk ihtimal yani 39 gün var ama bazen zaman hic geçmiyor gibi gercekten😌
BusePolat nuhunannesi42 Yaa ilk gebelik olunca insan sancı çıkınca heyecanlaniyo bende dedim aha sancim çıktı geliyo diyodum ama beklicez galiba 😀
nuhunannesi42 BusePolat 🤣🤣🤣hahaha bende öyle heyecanlanmistim ama boynum bükük eve döndüm bekleyelim bakalım ama hiç gelmeue niyeti yok benim oğlanın 🤣
BusePolat Maliefem Acı eşiğin baya yüksekmiş o zaman doğuma aldılar ama dimi 7 cm çok fazla suni mi verdiler
BusePolat nuhunannesi42 valla bizim oglanda yerinde rahat heralde baba şuan yanımızda değil pazartesi gelicek inşallah onu bekliyo sanırım 😂
Maliefem BusePolat direk doguma aldilar muayene için gitmiştim suni sanci verdiler 20 dk da dpgurmustum