Eymenikoo Kaç haftalık olunca hazırlamaya başlamak gerek , çevremdeki kişiler panik olmama sebep oluyor 27 deyim geç mi kaldım 😐
Babies16 Eymenikoo 37 yim guya dun hazirliycaktim bugunde hazirlamadim.hazirlarsam hemen dorurcam psikolojisi oldu.bence hazirlayin.sonra ben gibi olmayin 😀
Esrasaglik Eymenikoo 35+4 deyiz hala hazırlamadım bende bu hafta hazırlamayı düşünüyorum 🤔 Seninde baya zamanın var erken Doğum riskin yoksa hazırlarsın canım bakma sen kimseye 🤗
Kivito Eymenikoo daha çok erken hazırlamanız için erken doğum riskiniz yoksa tabi ben 35 haftadayım hala hazırlamadım son hafta hazırlıcam Allah izin verirse o kadar zamanda bavulda havasız beklemesin kıyafetler
ElifKarata Eymenikoo 35. Haftamda herşeyi yıkadım ütüledim çantaya koydum canm bence biraz erken ama sen bilirsin yinede riskli bir gebelik değilse biraz daha bekle sonra toz oluyor çantalar 🤗
Burcu16 Eymenikoo haftaya hazırlıcam 33 olunca aldıklarımız herşey poşetlerde perde halı bile yerleşmedi 🤦🏻♀️💆🏻♀️ Büyük bi keyifle hazırlıcaz kasılmalar izin verirse
Kibarbaby Eymenikoo 35. Haftamda hazırladım ☺️ Bence erkenden kıyafetlerin çantada durmasına gerek yok erken doğum gibi bi riksin yoksa
Melisahsendursun Eymenikoo 35^1im canim fldaha yeni yeni alisverise çıkıyorum zaten tam zamani cok geçe birakma agirlasinca hic gözün kesmiyor havalarda serinledi zaten yavas yavas hazırla istersen ama herkes 34ü gecerken hazirlamaya başlıyor
Dygeymen Eymenikoo bende 31 hagtaligim yeni basladim ne koycani bilince hazirladiysan 10 dakikalik is😂tabi eksiklerim var aklima.geldikce tamamliyorm