ecem11 2prensesannesiiii artışını görünce kesinleştirip doktora gitcekmisin belki sana da kan sulandırıcı başlatırlar.
2prensesannesiiii ecem11 kan ilacı içiyorum ben şuan gaynoferon kürtaj sonradı verdiği ilaç 🙏🏻 Sülfat demir folik asit içeriyor
ecem11 Eldgrn veriyim mi yani 😂 ama iki kolumda mor göbeğimde iğne morlukları var en azından geçseydi morluklarım dedim
Eldgrn ecem11 ben mor mor veriyorum artık 4 gündür arttı mı napti merakından vezneyi bekliyorum gelsin 10 yerinden delebilir kolumu🤣🤣 adetin gecikmesi olduysa ver canım benim 9 gün olması lazım bu gün
Eldgrn ecem11 2prensesannesiiii Verdim kanı hadi hayırlısı olsun 1 sağlık ocağı 2 özel 3 sağlık ocağı 4 özel bakalum
Eldgrn 2prensesannesiiii ecem11 Kızlar betam çıktı 🤣🤣🤣🥰🥰 16.2 çıkmıştı 4 gün önce 162=32 322=64 çıkması lazımdı 80 çıkmış Allah’ım şükürler olsun sağlıklı ilerlemis
ecem11 2prensesannesiiii kuzum naptın verdin mi kanı? inşallah bu betaya baktığımız günler de çabuk geçer 🌸
Eldgrn 2prensesannesiiii 2 saat dediler ama geçen 1saatte çıkmıştım 9 18 de vermiştim 10.35 çıkmıştı doktora gozukecefim saate kadar çıkıyor