Neslihan16 Arkadaşlar bartu ismini isim araştırırken duydum ve çok hoşuma gitti etrafımda da hiç kimsede yok duyanlar yadırgıyor söylemesi zor geliyor başta. Anlamı: varlık, Servet demek. En eski Türk kağanlarından biri olarakta anlam taşıyor. Yani Türkçe kökenli bu da beni cezbeden tarafı. Sizce nasıl ???
Dykdyk Neslihan16 Bende ilk defa kardeşimin arkadaşında duydum Bartu ismini çok ama çık hoşuma gitmişti
Patito__ Neslihan16 bugun bu arkadaşta @mLcLk oglunun adini bartu koyacagini solemisti adas olcaklar bence anlami da gzl soyleniside guzel 💙
Mel-sin Neslihan16 Bartu adında çocuk olmadığı için duyanlara tuhaf geliyordur. Bence çok hoş bir isim. Anlamı da çok güzel zaten
Neslihan16 Dykdyk Acaba onun çevresindekilere de tuhaf gelmiş mi ? Gerçi söylene söylene alışılıyor isimlere.
Neslihan16 Patito__ Etiketlediğiniz arkadaşın profiline baktım oda bir kaç yere oğluna vereceği ismi yazmış fakat o Batu yazmış Benim R harfi var arada BARTU yani. Gözünüzden kaçtı sanırım ☺️☺️
Neslihan16 Mel-sin İnanın insanların tuhaf karşılamasından dolayı instagramda araştırdım yani koca koca genç delikanlılar ve büyükler çıkıyor bu isimde bayağıdır olan bir isim ama yaygın değil işte...
Patito__ Neslihan16 aaa evet pardon 😂 benzettm bir an dogru onunki batuydu 😂 ama ikiside ck benzer ve ikiside gzl 😂😂 bir harfin lafimi olur cnm 😂😂
mLcLk Neslihan16 çok başarılı bir arkadaşım, genel cerrahi uzmanı kendisi ismi Bartu 😇 Bartu amcası gibi büyük adam olsun adıyla yaşasın inşallah 😇🙏🏼 Tereddüt etmeyin hiç, şöyle düşünün; Bartu ismini herkes koymadığı için sınıfta tek olacak miniğiniz 🤩😉
Neslihan16 sulfat Maalesef Batuhan var eşimin sülalesinde bütün beğendiğim isimler sülalesinde var çok zorlanıyorum isim seçerken 🙄
Neslihan16 mLcLk Ayyy ne kadar güzel bir dua bu inşallah inşallah :) çok teşekkür ederiz😍evet çevresinde tek olacak sanırım 🤗
mLcLk Neslihan16 Biz de Batu’ya karar verdik 💙 Bence iki isim de çok güzel 🦋 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼👼🏼