iremss ay1se14 güncel derya yaşar sezaryen 7000₺ normal doğum 5500₺ mesai dışı doktoru doğuma çağırma 3000₺
Yarenn92 ay1se14 Derya Yaşar gidiyorum memnunum daha yeni hamileyim 11 haftalığız doğum fiyatlarını bilmiyorum
Baharow ay1se14 youtubeda doğum hikayesi izledim medikal megada. Haran kaldım hastaneye odasınacalışanların ilgisine keske bende orda doğursam. Fiyatı o hizmete karsı çok olmadı lazım☺️Ben sakaryada 6,500 anlastım
Aylinakkaya Ben elif çiler eren’e gidiyorum çok memnunum henüz doğum fiyatıyla ilgili bir bilgim yok 25 haftalığım
Stella_0 Baharow Onu bende izlemiştim ama doğumu zorlu geçti onun biraz etkilendim açıkcası izlerken 😅
Bet-53 ay1se14 Feride mimaroğlu muhteşem bir doktor anne gibi fiyatlar yeni arttı zaten sezaryen 8500 normal 4500 dü muayene ücreti 400 TL olmuş yeni güncel fiyat
ikkrk91 ay1se14 nagihan kaya takibindeyim. Ozel sağlık sigortam olduğu icin muayene ve dogum ucretlerini bilmiyorum. Sigortam dogumu ve 8 kez muayeneyi kapsiyor
Stella_0 Baharow Öyle tabi ki ama herkesin bir geçmiyor yani ne bileyim o video baya etkiliyor herkes o tarz şey izlememeli bence