Hazalyi Merhaba , doktorum düşük tehlikesine karşın vajinadan progestan kullanımını önerdi. Hapı kullandıktan sonra 1 saat hareketsiz yattım ancak ayağa kalktığımda bir kısmı akmıştı. Bu normal mi ? Akmaması mi gerekiyordu.
hifasmother Hazalyi hayır akması gayet normal. Vücut gerekli miktarı alıyor zaten geriye kalan da akıyor. Sorun yok yani
Stella_0 Hazalyi Eğer rahatsızlık veriyorsa bu durum gece yatmadan önce yapabilirsin. Kanamam olduğunda vermişti bana da geçti ama günde 1 taneye düşürdü. Bende gece yatmadan önce fitili kullanıyorum. Sabaha kadar en azından rahatsızlık vermiyor 😊
ozgekilic7 Hazalyi 2 aydır hem akşam hem sabah kullanıyorum fitil olarak progestanı🤦🏻♀️ Günlük ped kullanıyorum başka türlü baş edemedim bende ilacın fazlası sürekli dışarı akıyor bu normal ama önleminizi alın günlük ped ile felan yoksa insanı delirtiyor sürekli akması😏
Yarenn92 Hazalyi bende kullanıyorum doktor 2 tane vermişti sabah akşam dün randevu vardı sadece akşam kullan artık dedi gece yatmadan fitil olarak koyuyorum WC ye kalkınca bir kısmı akıyor benimde