Esrakeskinn1 Merhaba herkese bir sorum olacaktı reglime 9 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı regle 2-3 gun kala tekrar yapsam degisebilirmi sizce?
Busra617 Esrakeskinn1 bende yanlış olmasın o vakitlerde bir bakmıştım negatif çıkmıştı beş gün kala bakmıştım silik çizgi çıkmıştı çok şükür hamileyim rabbim sana da hayırlısı ile nasip eylesin 🙏🏻
Ysmn17 Esrakeskinn1 ilk yaptığımda gölge gibi bir çizgi çıktı testin kendi çizgisi olabilir diye düşündüm ertesi gün tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi sonra kan verdim 29,75 pozitif çıktı
AyFa1608 Kiraz1112 canım kaset test mi negatif çıktı yaptığında.. ben 10 gün kala erken gebelik yaptım silik çıktı ama ertesi gün beta negatifti bugün 2 gün var kaset yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı ki ? Kasıklarımda belimde batma tarzı ağrılarım var adetime 2 gün var ama hep düzensiz 😐😐
Busra617 Xhal Bende başta çok bir belirti olmadı kasık agrısı yaşadım ama 8 haftadan sonra felan mide bulantısı kusma
Kiraz1112 Erken gebelik testi hepsi pozitif çıktığı gün kan testi yaptırdım 1680 çıktı 5 haftalık gebeliğim varmış
Xhal Busra617 ya saçma bir soru sormak istiyorum ama , nedensiz yere ishal kabız karışımıyım 3 4 gündür ve belim ağrıyor arada yumurtalıklarım, böyle bir belirti olabilir mi kafam çok karışık🥺
Esrakeskinn1 Ben erken gebelik testi yaptırdım ama negatifti reglime yakin tekrar yapacagim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Busra617 Xhal illa bir belirti olacak diye de bir sey yok Böyle yapıp kendini strese sokuyorsun Rabbim büyük hayırlısı ile nasip eyler inşallah 🙏🏻