MG2357 Merhaba 21 haftalık gebeyim,yaklaşık 1 hafta önce genital bölgemde uzun kahverengi çizgi oluştu göbek deliğine doğru uzuyor gibi. Bu durumu yaşayan var mı??
nonparisienne MG2357 [(https://www.google.com.tr/search?q=linea+nigra+nedir&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari)]
Kk39 MG2357 gebelikte oluyor ama sonrasinda geçiyor ben doğum yaptıktan ort.3 Ay sonra filan geçti vücut eski haline dönüyor üzülmeyin
SunZ Ya ben 15+3teyim bendede var,çok mu erken çıkmış 🤦😂 Cildimde iğrençleşti,kendimi aşırı çirkin hissediyorum nolucaksa böyle daha kaç ay var ahahaha
Nesine Ya bendede War ama böyle de bi inanç var doğrumu acaba kızlar gobekten yukarı kadar cıkars bebek erkekmıs gobekte biterse kızmış dıye
MerveAknc Benim kızımda oluştu çizgi doğumdan sonra 1 yıl içerisinde geçti ama ikinci ye hamileyim 33+3 haftalık bir çizgi çıkmadı normal mi acaba 😑
Nesine @Ahsenmom demekkı batıl inanç az önceki bayanda oylemıs erkekmıs ama benim 2oglum var ikisinde yukarı kadardı simdiki bebegine kız dediler göbek deliğimde durdu cizgi anlamadm valla🤣
Mavi39 Bnm 9 hafalıktan beri var ama çok hafif giderek koyulasir mi bilmiorm internette 20. Haftadan sonra cikior denilmiş ama bnde erken çıktı sanki😀
MG2357 Teşekkür ederim cevaplar için kızlar.. göbek deliğinde oluşmadan aşağıda oluşması ürküttü biraz beni:) zaten hep panik haldeyim:) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..