Deletedmom8373 Merhaba reglim 7 gün geciktikten sonra hcg 20755 çıktı sizce iyi mi yarın kontrole gideceğim kalp atışını duyar mıyım? 6+3 ‘üz şuan.
Omay0707 Deletedmom8373 ya maşallah duymazsın Ama ekranda pıt pıt atışını görürüsün inşallah sağlıkls gelsin😍
Nur87 Deletedmom8373 iyi tabiki duyarsin rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin darisi basima ben 5+1 allah nasip etse cumartesi kese gorecem 🙏☺️
Deletedmom8373 Nurersz Allah bağışlasın çok sevindim. Herkes çok erken dedi başka bir forumda bir kayıp yaşadım ben o yüzden biraz geç gidecektim ama baktım daha fazla strese sokuyor beni dedim gidip miniğimi göreyim. 🙏
Nurersz Deletedmom8373 bende dün bebeği de görmem kalp atışını da dymam diye gittim allahıma çok şükür miniğim sevindirdi beni dua edicem sizede inşallah duyarsınız💜
Deletedmom8373 Nurersz Canımsınız çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏 Valla başka bir forumdan geldim orda herkes birbirine üstünlük çabasında iyice strese soktular beni burayı çok sevdim 🤲🙏🌷
Nurersz Deletedmom8373 sakın stres yapma rabbim o mucizeyi ikinci kez sana vermiş bak öyle düşün onu da üzme annesi bize de haber et 💜
Deletedmom8373 Nurersz Haber vereceğim yarın tekrar çok teşekkür ederim bende sizler için dua edeceğim 🙏🫶
Deletedmom8373 Nur87 Amin hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏 Senin içinde dua edeceğim minnoşunun kesesini gör biran önce 🧿🌷