tugcee1372 Gaziantep’ te bildiğiniz uygun fiyatlı muayene ücreti olan özel hastane ve klinik hangileri acaba bide memnun musunuz ?
twinsmom_27 @"sevdanhrc tugcee1372 Tuncay yüce 800 TL sanırım Nurettin Kavcı 300 veya 350 olması lazım Sezen Buko 350 di 3n son
Emineklccc tugcee1372 ben gecen sene antep te kemal bayındır hastanesine gidiyordum kemal bayindirin kendisine muayene oluyordum sigortali 80 sigortasiz 160ti artik ne kadar yükseldi fiyatı bilmiyorum
_akalin3 tugcee1372 ya liv de genel 250 doc ali hoca var 400 küsür Tuncay hocada 800 ama devamlı hasta indirimi var diye biliyorum ama Tuncay hoca kadar alakadar işinin ehli süper bir doktor tanımadım ıkıncı gebelıgım cpk doktor gordüm emınkm hepside iyidir ama benım tercıhım on tanede dogursam Tuncay hoca 😬😂
Sevensevilen _akalin3 ay çok pahalı 😂 hoca çok iyi ama riskli gebelik değilse gitmeye gerek yok bence. Dün detaylı ultrasona girdim Tuncay Hocada , 1000 ₺ verdim ve 15 dk sürdü sadece. Hep daha uzun sürdüğünü okumuştum. Bilemedim yani
ilayda_nurrrr60 tugcee1372 sankoda engin palaza gidiyorum sigortayla 170 tl muayne ücreti doktorumdan aşırı memnunum
Ddmylmz tugcee1372 Ben liv’e gidiyorum Eda Deniz Atkına 340 tl şuan doğum konusunda çok iyi olduğunu duydum ilk ayımdan belli ona gidiyorum. Kurumda filan çalışıyorsan indirim yapıyorlar