fatosalih kızlar hamilelikte doktorunuz size kilo verebileceğinizi yada vermeniz gerektiğini söyledimi düzenli beslenerek tabiki.
Yaz fatosalih ben böyle bişeyle karşılaşmadım ama arkadaşım zayıf olmasına rağmen tansiyon problemi vardı ve sürekli yükseliyordu doktor kilo almaması gerektiğini söyleyerek Diyete başlatmıştı
Gizce fatosalih kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ki?dçok kilo aldıysanız eğer bir diyetisyenle devam edebilirsiniz
Melektempo fatosalih ben kilolu hamile kalanlardanim 20 haftalik oldum ve 5 kilo verdim ... ama acimmm... zorlaniyorum ama bebegim icin sabrediyorum... rabbim kolaylik versin
fatosalih Gizce 19 hastalığım 87 kiloyum ama hamilelikte sadece 5 kilo aldım öncesinde zaten almıştım çok zorlaniyorum.
fatosalih 19 hastalığım 87 kiloyum ama hamilelikte sadece 5 kilo aldım öncesinde zaten almıştım çok zorlaniyorum.
Chan Şeker ve un tüketimini minimuma indirgememi söyledi ve ortalama 12 kilo ile 110'da doğum yapmamı hedeflediğini dile getirmişti. Ben de kilolu hamile kaldım ve şu ana kadar kusma/bulantı ile 3-4 kilo verdim
Tarcininannesi Gebelikle ilgili bi kitapta kilolu hamilelerin hamileyken kilo vermeleri gerektiğini okumuştum ama tabi doktorunuz daha iyi bilir...
Mrvik BEn kilolu olmamama rağmen doktorum 20. Haftama kadar hiç kilo almamam gerektiğini söylemişti.Çünkü 20 den sonra çok fazla kilo alınıyormuş🤦🏽♀️