melekortac @Asel12300 20 haftalığız, bende kestim böyle şeylere inanmadığım için 😊 Bence sadece batıl bir inanç, yinede sen bilirsin
Nurcantas65 Hurafeden başka birşey değil ya dinimizi Kur’an ve sünnetten ogrenmezsek işte böyle saçma sapan şeylere takılıp canımızı sıkarız. Birşey olmaz kesmekle 🌹
Yagmurkaragz Asel12300 2 kere kestirdim canım o çocuğun ömrünü veren Allah sonuçta saçla hiç bir alakası yok hruafe böyle seyler
3oglanannesi Asel12300 hurafe inanmayın böyle şeylere ömrü veren Allah saç kestin dlye anne karnına düştüğünde daha ömrü kaderi belli olan bebeğin ömründe eksilme olur mu hiç ben bütün gebeliklerimde kestirdim
Asmel Asel12300 asla kestirmedim kestirmem baksanız gayet eğitimli biriyim ama böyle batıl şeylere çok inanırım saçlarım o kadar uzadı ki ama doğumdan sonra kestiricem bu da benim huyum😂
Ksks07 Asel12300 kestirdim düşük riskim olduğu zaman. Duşta çok oyalanmamak ve ayakta kalmamak adına iyi ki yapmısım hamilelikte işim kolayladı. Ve zaten şimdi hamilelik sonlarına doğru uzadı. Hormonlardan sebep hemencecik uzuyor 👼🏻
enesayazmoom Asel12300 benim ilk gebeligim de saçlarım çok dökülüyor du ve cansızlaşmis ti bende kestirdim… ve doğum da da çok rahat ettim kısa saçla bence alakası yok kızım 4 yaşında şuan ikinciye hamileyim
cylnacelya35 Asel12300 ben 6 ay önce kestim bir buçuk aylıkken ve 3 gün önce byine kesim dediğin gibi Allahın verdiği canı saç nasıl kısaltsın çok saçma sapan şeyler bunlar kulak vermeyin….
Hafza Asel12300 kestirmedim .2 kez bebğimin kalbi durdu 😞 allahım verdiği canı allah alır kaderi o kadarmış batıl seylere inanmayın lütfen allahtan isteyin ve tevekkül edin 🙏🏻🙏🏻