Zuhalsareelif Kızlar bogazım gıcık oluyor daha sabah seseryan oldum. Gıcık tutuyor dıkıslrım acıdı napıyosunuz sız su fılan yasak.
Neslikra06 Zuhalsareelif geçmiş olsun canım nasılsın bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah kurtulmuşsun sonunda 😇
dnz_dnz Zuhalsareelif genel anestezi mi aldınız. Ben başka bir sebepten ameliyat olmuştum çıktığımda boğazım o kadar kötüydü ki öksürmekten mahvolmuştum. Sanırım boğazıma bir şey taktılar tam bilmiyorum ama. Nasıl geçer hiç fikrim yok umarım çok zorlamaz sizi
Zuhalsareelif gozgozanne sımdı kalktı sukur bılmıyorum zor bır dogum gecırdım cokda ablatıp etkıleneme ıstemıyorum kımseyı
haklisinesracim Neslikra06 gaz çıkartmak isteyince hemen çıkartılmıyor mu ki neden sezaryen sonrası gaz çıkartmak bu kadar zor
Zuhalsareelif Neslikra06 Allah korudu ıkımızıde cok kotuyduk o kakasınınyemıstı benmde tansıyonum fırlamıstı sukur acıl seseryanla kurtulduk
Neslikra06 haklisinesracim valla canım ben hiç bilmiyorum 2 normal doğum yaptım ama sezeryan olanlardan öyle duydum hep gaz çıkardın mı diue soruyolarmış hep çıkardığın zaman yicek bişiler su falan veriyolarmış
Neslikra06 Zuhalsareelif şükür canım çok geçmiş olsun bebeğinle güzel günler gör inşallah güle güle büyüt