Mucize7 28 haftalığım ve ben de sanırım reflü başladı bogazım dan aşagıda bi Baskı var sanki toplu iğne yuttum gibi öyle bi agrı ve acıyor agzıma da ekşi su geliyor doktor gaviscon dedi sizin de baska önerebileceğiniz şeyler var mi
Yanne Mucize7 hamilelikten önce çok çektim reflüden gavıscon en iyi gelen şey oldu. Bide baharatlı şeyler yememeye özen göster canım geçmiş olsun
Ervaannesi Mucize7 bende de çok erken başlamıştı reflü problemi. 20.haftamda başladı gaviscon anca fayda ediyor, onun dışında soğuk süt ve su içiyorum anlık olarak geçiriyor onlar da sadece
Yasolinnn Mucize7 tüm reflü diyetine rağmen geçmezse ilaç veriyorlar. Ben 11 haftalığım henüz maalesef başladım. Rennie ve gaviscon içmeyi dene
Mucize7 Yasolinnn gaviscona yeni başladım cok az rahatlattı gece iyi uyudum sabah yine olmustu allahtan gece rahat uyudum bari 😞
Yasolinnn Mucize7 açıkcası cok sanslısın gavisconu günde 6 kere ye kadar içebilirsin ne zaman yanarsa iç. Malesef bana onlar fayda etmiyordu
Yaseminf Mucize7 hamileler gaviscon kullabiliyir mu şuan bana da müjde verir gibi oldunuz evde var içeceğim