merhaba, 79la hamile kaldım. yarın 37+4 de sezeryan ile doğum yapıcam. 93 ile bitiriyorum bu süreci. haziran başına kadar günde 1 saat yürüdüm, yoga yaptım, 2-3 hafta da 2 güne bir yüzdüm. ama hazirandan beri sol kalçam ve dizimdeki ağrıdan dolayı yürüyemiyorum yatağa bağlı kaldım. bacağımı kullanamıyorum🥺sadece tuvalete gidiyorum.ve son 2 ayda sadece yiyip yatmama rağmen 2 kilo aldım o da bebek aldı. çok acı çektiğimden sezeryana döndüğümden bebek kilo alsın diye de baya iyi yedim. bide acımdan biraz saldım açıkçası. ama hamileliğim boyunca 8 den sonra birşey yememeye çalıştım. sanırım o yüzden kilo almadım çok. buarada 39 yaşındayım ne yesem yarıyor normalde🙃 o yüzden 95i geçmesem iyi diyordum son 1.5 ay sadece yattığımı düşünürsek bence çok
çok iyi kapatıyorum 🙈😂 son olarak fiziksel acının kilo verdirdiğine inanıyorum artık. 2 kavanoz fıstık ezmesi nereye gitti arkadaşlar bilmiyorum 😂 kilo kontrolü için bence spor yapın bi şekilde ve 8den sonra yememeye çalışın . onun dışında kasmayın ya bu süreç zaten zor , biraz keyif katmak hakkımız🤭sevgiler🌸