melisa_serkan yarin bakalim doktor ne dicek elifcim seninde randevun var dimi ? hayırli haberler bekliyorum senden @ElifKarata
ElifKarata melisa_serkan evet canm yarın öğle 2 de gidicem hastaneye bende 40+0 oldum senin de baya bekletmiş ya 😊😘😘😂 benm doktor 40+3 te suni vericem dedi canm haberdar et bakalm ne dicek
melisa_serkan ElifKarata aynen canim benimde yarin 2 de 🙈sen benden önce gidiyorsun bir saat fark var hayırlisi ile bakalim bana dedi 18 den 3 gün sonra yatışın yapilicak yarin bakim ne dicek
ayse29 ElifKarata cuma tekrar kontrole gel dedi.hala kendiliginden olmazsa pazartesi hallederiz dedi :)
ElifKarata melisa_serkan ayhhh banada öyle dedi 😂😂😘 40+3 te suni sancıyla Doğumun başlıcak dedi yanı bu Cuma Aynı gün doğurursak şaşmam
ayse29 ElifKarata Ayyyy hayirlisi insallah cokta korkuyorum sagsalim bi alsaydik kucaklarimiza.bu gece sancidan oluyodum gaz sancisi gibi karnima bicaklar saplandi resmen kilitlendim.bacagim filan agridi.hih geliyo dedim sabah gene gecti :)
ayse29 ElifKarata sabah sizinle konustum ardina hemen wc ye gittim ve kan geldi halada devam ediyo peceteye sildikce sancilarimda araliklarla basladi darisi sizeee :))))
ElifKarata ayse29 hey masallah 😘😂 doğurtan doğuramayan oldm 😘😂 şaka bir yana rabbm yardımcın olsun canm aç gitme hastaneye muhakkak yemek ye :) Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin