ygmrnz Kızlar allah için bulantılara çaresi olan yok mu 🥺 hiçbir şey yiyemiyorum herşey bana kokuyor gibi geliyor ne olur yardım edin doktorun verdiği ilacı kullanıyorum ama fayda etmiyor
Busenurrr97 ygmrnz maalesef çaresi yok bende çok çektim 16 haftalık oldu ikizler ama hala sabahları bulsntim oluyor ve koku hassasiyeti var
eslemesila ygmrnz Allah yardımcın olsun 18 19 q kadar çektim şuan 21 deyim arada oluyor ama gerçekten yapılacak bisey yok kusmaktan mahvoldum o dönemlerde ne ilaç fayda etti nede başka bisey sadece Bi tik iyi gelen tuzlu salatalık oldu dene belki sanada iyi gelir
Tasbebek ygmrnz canım yapar mısın bilmem ama evde kuş kedi vs bi hayvanın varsa kabını temizle içine temiz su koy hayvan bi kere içsin o suyla elmayı yıkayıp ye çevremde kim yaptıysa iyi geldi
afrAybars Ben prilam dr diye bi hap kullanmıştım çokta faydasını görmüştüm sende doktoruna sorup alabilirsin canım ama mutlaka doktoruna danış
Nurcantas65 Bulantıyı kesmez ama hafifletir muz,çubuk kraker,bol meyve yiyin. Evi havalandırın. Bazende yemek kokusundan değilde insan evde olduğu için midesi kalkıyor,dışarda yemek yemeyi deneyin bende işe yaramıştı 😊
ygmrnz Çok sağolun kızlar rabbim size de yardımcı olsun . 6 haftalık gebeyim inanır mısınız birden başladı bulantı ve ben hiçbişey tüketemiyorum umarım en yakın zamanda biter ..